18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Freedom_69 2014-02-22, 21:55 28
Eeee tam pierdolicie Hipolicie, całkiem fajnie rysujesz, aczkolwiek z takim talentem bym ciągle gołe baby rysował tak czy inaczej łap browca
Zgłoś
RockyWood 2014-02-22, 21:56
skan ze szkolnej ławki?

Rock.
Zgłoś
I................o 2014-02-22, 22:39
No i tera git.
Zgłoś
yoyoyo 2014-02-22, 22:58
Ale za dużo Bomby w tym Polsce i już nie jest nowatorsko i ciekawie. Ostatnio był Orzeł, była wódka i browar... więcej polskości! I niech najebie niemcowi albo ukraińcowi!

Ale masz kurwa talent, zazdroszczę.
Zgłoś
mutant 2014-02-22, 23:54 66

A to jest kapitan Dupa

Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Zgłoś
Fragless 2014-02-23, 0:05
Czym rysowałeś?
Zgłoś
Pan_Marszałek 2014-02-23, 1:47 209
Nudziło mi się, więc postanowiłem pokolorować ten rysunek

Mam nadzieję, że przypadnie do gustu autorowi.

Zgłoś
J................D 2014-02-23, 3:38 2
a skurwol dalej czarnobialy
Zgłoś
Bender1988 2014-02-23, 9:00 2
@Freedom_69 nad jakąś męska postacią nie trzeba się zbytnio starać żeby w miarę wyszło-a jak rysujesz kobitkę,to już trzeba się namęczyć by wyglądała,a nie była kwadratem

@RockyWood w szkole to się q-tasy na ławkach skrobało, ale to było eony temu, nie wiem co teraz jest w modzie

@InvisibilisChamaeleo hehe dzięki

@mutant nie, to jest zdrajca kraju i mieszkańców

@Fragless długopisem, taki w gwiazdki. tani

@~Pan_Marszałek a pewnie, że tak
Zgłoś
master0romus 2014-02-23, 9:03
Wybaczcie moje nieobycie z tematem ale dlaczego wrzutka jest w poczekalni skoro na liczniku ma 42 piwa? Pierwszy raz coś takiego widzę..
Zgłoś
thoruus 2014-02-23, 9:55 14
"Tak, wiem, że nie umiem rysować." - to po chuj wstawiasz? Tekst na poziomie gimnazjalistki podpuszczającej żeby ją koleżanki komplementowały na fejsuniu.
Rysuj dalej, ćwicz warsztat, wstawiaj, nie jest źle.
Zgłoś
joeblack33 2014-02-23, 10:00 6
@
znając młodszą część użytkowników sadistica, zaraz zaczęło by się napieradlanie, że chujowe, że "ja bym to lepiej z długopisem w dupie narysował" itd, także tekst autora całkiem uzasadniony
Zgłoś
entreri1pl 2014-02-23, 10:06 3
za "JEB" na granatach piwo
Zgłoś
Darki72 2014-02-23, 10:08
To jest ten krab bongmana co wydrze oko wydlubal?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów