Jebs prosta na przód. Kotwica chyba dawno nie używana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu jakieś babie pomyliły się pedały.
Pewnie mieli kotwicę z Chin
Chciałbym zobaczyć coś takiego na żywo,e mocje bezsprzecznie większe niż podczas oglądania piłki nożnej a koszt podobny jak nie mniejszy.
Andrzej się wkurwi...
no i chuj w bombki strzelił. Ktoś coś jakieś info kiedy, gdzie i dlaczego to się zdarzyło? baba sternik, sterowanie padło czy ki chuj?
Z kotwicą wszystko w porządku, została rzucona jako swoisty hamulec ręczny, pytanie czemu tak późno.
Ciekawe czy poduchy wyjebały ?
Omgjkla napisał/a:
no i chuj w bombki strzelił. Ktoś coś jakieś info kiedy, gdzie i dlaczego to się zdarzyło? baba sternik, sterowanie padło czy ki chuj?
Stawiam na inercję...
Tak swoją drogą to czy takiego wielkiego kontenerowca pod nabrzeże nie powinny podprowadzać holowniki?
kotwica i tak by niewiele tu pomogła, tak masywny statek prawdopodobnie przeciągnąłby ją kawałek zanim by to zaczęło dawać jakiekolwiek efekty. Druga sprawa taki bydlak ma baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarzo długą drogę hamowania, tam nawet zmiana kursu to nie takie hop siup a z tego co zazwyczaj czytam w komentarzach to znaFFcom wydaję się, że kapitan takiego bydlaka wrzuci całą wstecz i myk pyk statek stoi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów