I po robocie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I po robocie
Grasz w Simsy i widzisz, że takie coś odwalają. Myślisz sobie "hmmm jakiś easter egg, bo to przecież żadnego sensu nie ma". Skąd ci ludzie mają przypuszczenie, że Bóg myśli inaczej (o ile w ogóle jest i myśli o czymkolwiek), że dla niego ma to jakieś znaczenie, czy jakiś gość w sukience wyleje na nich wiadro wody czy nie?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Nosz kurwa... tak marnować wodę święconą... a później są niezniszczalne święcone ślimaki i mi warzywa wpierdalają w ogródku...
Rozumiem, że to dla Ciebie jest takie passe, jak nie depilowana klata. W 2019 modne jest oblewanie się moczem na gay paradach.
Zostanie gejem to zasugerowanie, że takie zachowanie to ciemnogród ? Pracujesz w jakiś tajnych służbach, że masz takie nieszablonowe dywagacje?
Twoje zindoktrynowanie naprawdę tak weszło w mózg, że go aż zastąpiło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów