📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaja mu na czole wyrosły
1:17 nie może odpalić...
Rosyjski Hellboy
Nie chce wiedzieć jak coś takiego jest odczuwane na drugi dzień, nie dość że 2 guzy to jeszcze kac...
Zero mięśni, zero rozumu. I jeszcze się debil daje podpuszczać. Nie ma co, potężna armia...
Abraxus napisał/a:
Nie ma się co śmiać. W czasie II WŚ doszli taką armią pijaków i degeneratów pod Berlin.
Najsmutniejsze jest to, ze zrobili to w amerykańskich butach, jedząc amerykańskie "swinne tuszonki", na amerykańskich ciężarówkach, mając na grzbietach mundury uszyte z amerykańskich materiałów, budując tory z amerykańskiej stali... I wiele, wiele innych...
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Przeciętny przedstawiciel rosjańskiej inteligencji...
@CoJaTamKurwaWiem Jakiej? ale że jak?
Poprzednio założył się, ze zatrzyma ręką krajzegę
polacy nie lepszy debile też inteligencją nie grzeszą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów