18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
GreenRed 2012-12-11, 10:45
ciekawe czy mu pomogli? czy zadzwonili po inna karetke? bo nie wiem czy to w polsce.

piłeś nie jedź,nie piłeś? to się napij!!!
Zgłoś
Lumpy1 2012-12-11, 10:57
Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy wchodzą na jezdnie w kapturze i słuchawkach nie rozglądając się chociaż przez sekundę :|

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-11, 11:02
@up są i tacy, ja nazywam taki typ "pierdolone ksieżniczka nowobogacka" to taka osoba, która wchodzi w każdym miejscu na jezdnie i JA mam wiedzieć że ona idzie. Głowa w góre, durny wyraz twarzy i pretensje jak człowiek trąbnie lub krzyknie "GDZIE KURWA IDZIESZ! TAM MASZ KURWA PASY!" no ale co zrobić....

My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Zgłoś
oroboros 2012-12-11, 11:04 3
Koleś sie wpierdala na jazdnie zza cięzarówki nawet raz nie spojrzał. Co to kurwa było? Chyba jakis nacpany bo nie uwierze ze na trzezwo taki wielki koles ma tak niedojebany łeb.
Zgłoś
axxon 2012-12-11, 11:10 9
trzeba przyznać ze pogotowie przybyło błyskawicznie
Zgłoś
keyq 2012-12-11, 11:13 1
Piękny, pusty dźwięk uderzenia czachą o karetkę Jak ktoś wyżej napisał debile sami się wyeliminują ze społeczeństwa.
Zgłoś
DonSalieri 2012-12-11, 12:11
zacnie zacnie pierdolnęła go ta eRka ;P (tak kiedyś mówiło sie na ambulance dzieciaki )
Zgłoś
nemiroff 2012-12-11, 12:34
@oroboros
ten koleś spojrzał w prawo czy nic nie jedzie, nie słyszał zapierdalającej na sygnale erki, nie domyślił się, że coś może jechać pod prąd
Zgłoś
muszynianka69 2012-12-11, 12:35
Ale jebnęło!

Mogli go od razu zabrać

Zgłoś
Leginek 2012-12-11, 12:59
Dobrze ,że karetka była na miejscu
Zgłoś
ququ 2012-12-11, 13:34
@up, przecież słychać, że pojechała dalej w pizdu
Zgłoś
Hanys91 2012-12-11, 13:35
jestem ciekawy, czy karetka pojedzie tam gdzie miala jechać, czy tego zgarnie
Zgłoś
edd3 2012-12-11, 14:10 1
Kierowca: co to było?
Sanitariusz: kot, jedziemy dalej.

MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Zgłoś
r................5 2012-12-11, 15:20
Wiecie co jest najlepsze? karetka może mieć go głęboko w dupie + nie dostanie za to żadnej wypłaty ubezpieczenia.
Zgłoś
ErmEr1908 2012-12-11, 15:51
Poleciał jak jakiś karateka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów