📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Naturalna eliminacja idioty w przyrodzie. Kaptur + słuchawki + wchodzenie na jezdnię = brak mózgu.
i te wycie karetki
ale syrena owacyjnie zawyła po jebnięciu, jakby zdobyła jakieś dodatkowe punkty
i dlatego nie chodzę po mieście w słuchawkach zresztą i tak większość gamoni nosi je tylko po to żeby się polansować.
@up
Ja noszę, ale żeby posłuchać muzyki, ale jeżeli jest się debilem i nie patrzy na jezdnię to niech nie nosi te słuchawki.
Ja noszę, ale żeby posłuchać muzyki, ale jeżeli jest się debilem i nie patrzy na jezdnię to niech nie nosi te słuchawki.
Buntownik pierdolony, miałem podobny przykład, dzieciaczek wchodzi na jezdzie, kaptur, morda w ziemie i idzie twardo, stanąlem samochodem a on drepta jak by kurwa ważny był, wyszedłem z samochodu, wyjebałem na krawężnik i co? kaptur spada a młodzieniaszek słuchawki na pół glowy..... buntownik kurwa =/
Ja gdy chodze po mieście, bez słuchawek czy z nimi i przechodze przez jezdnię, to wole spojrzec nawet 2 razy, nim bez sensownie dać się potrącic, nawet jeśli nic nie powinno mi wyskoczyc tak jak jemu z lewej strony. Sadol wiele mnie nauczył w tej kwestii, choć zawsze bylem ostrożny, ale od paru miesięcy wiem, że wszystko jest możliwe, mimo, iż to nie Rosja
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów