18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Artrac 2012-12-11, 2:01 2
Ironia losu.
Nie, przepraszam, przykład braku odpowiedzialności przechodnia.
Zgłoś
konto1981 2012-12-11, 2:49 82
szczyt szczytów... zginąć pod kołami karetki pogotowia
Zgłoś
grot 2012-12-11, 7:47 33
Naturalna eliminacja idioty w przyrodzie. Kaptur + słuchawki + wchodzenie na jezdnię = brak mózgu.
Zgłoś
luki_wch 2012-12-11, 8:50 25
Fajny dźwięk uderzenia
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-12-11, 9:03 2
i te wycie karetki
Zgłoś
p................s 2012-12-11, 9:48 72
ale syrena owacyjnie zawyła po jebnięciu, jakby zdobyła jakieś dodatkowe punkty
Zgłoś
R................s 2012-12-11, 10:03
i dlatego nie chodzę po mieście w słuchawkach zresztą i tak większość gamoni nosi je tylko po to żeby się polansować.
Zgłoś
Analna wagina 2012-12-11, 10:05 8
@up

Ja noszę, ale żeby posłuchać muzyki, ale jeżeli jest się debilem i nie patrzy na jezdnię to niech nie nosi te słuchawki.
Zgłoś
matol 2012-12-11, 10:08 5
A to niespodzianka, z lewej się nie spodziewał oberwać
Zgłoś
RajConn 2012-12-11, 10:11
Ale mnie to rozbawiło hahaha
Zgłoś
badzio990 2012-12-11, 10:23 11
Zgłoś
vilcz3k 2012-12-11, 10:31
Buntownik pierdolony, miałem podobny przykład, dzieciaczek wchodzi na jezdzie, kaptur, morda w ziemie i idzie twardo, stanąlem samochodem a on drepta jak by kurwa ważny był, wyszedłem z samochodu, wyjebałem na krawężnik i co? kaptur spada a młodzieniaszek słuchawki na pół glowy..... buntownik kurwa =/

My God, Have Mercy Upon My Enemies, Because I Won't
Zgłoś
Bajdus1962 2012-12-11, 10:38 3
Ja gdy chodze po mieście, bez słuchawek czy z nimi i przechodze przez jezdnię, to wole spojrzec nawet 2 razy, nim bez sensownie dać się potrącic, nawet jeśli nic nie powinno mi wyskoczyc tak jak jemu z lewej strony. Sadol wiele mnie nauczył w tej kwestii, choć zawsze bylem ostrożny, ale od paru miesięcy wiem, że wszystko jest możliwe, mimo, iż to nie Rosja

,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zgłoś
czarnyblack 2012-12-11, 10:40
Aż karetka z bólu zawyła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów