📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawy jestem jak później taka przestrzeloną dłoń funkcjonuje?
Niektóre palce pewnie nie nadają się do niczego.
już po nim, laczki zgubił...
Produkują nowego świętego. Stygmaty już są to teraz brakuje już tylko śmierci męczeńskiej.
Lolo18 napisał/a:
Ciekawy jestem jak później taka przestrzeloną dłoń funkcjonuje?
Jeśli nabój ominie kości śródręcza to po kilku miesiącach będzie luzik. Czucie w okolicznych palcach może ucierpieć. W przeciwnym razie (nabój łamie kość) będzie to trwałe osłabienie palca którego kość śródręcza została złamana. Jako taka sprawność wróci wtedy zapewne po latach ale nie będą już tak silne te palce.
Love_is_Love napisał/a:
Jako taka sprawność wróci wtedy zapewne po latach ale nie będą już tak silne te palce.
Za spust dadzą radę pociągnąć? Jak tak to luzik, da se radę.
Ujęcia z różnych kamer. Rozwijają się jebańce
ma stygmaty niczym Jezus
masaż pleców, stóp i dłoni ciekawe ile zapłacił za wizytę w SPA
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów