67-letni kierowca passeratti najpierw z impetem wjechał na zamknięty już przejazd kolejowy, a potem zamiast uciekać rozglądał się naokoło i chodził po torach. Maszynista pociągu cudem wyhamował.
67-letni kierowca passeratti najpierw z impetem wjechał na zamknięty już przejazd kolejowy, a potem zamiast uciekać rozglądał się naokoło i chodził po torach. Maszynista pociągu cudem wyhamował.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Passat CC to cacko, to coś więcej niż samochód. Żaden sąsiad nie ma tej usportowionej limuzyny. Każdy ma kombiaka, a to nie to samo. To nie jego wina, że wjechał za szlaban, to auto jest zbyt szybkie dla naszego PKP. Powinni zapłacić solidne odszkodowanie za Uszkodzenie rogatkami karoserii. Policja po to przyjechała, krótka notatka i po sprawie.
Ponieważ mieszkamy w Polsce, legendy są wieczne, więc ta o Passaciectakże przetrwała...
A ludzie stoją jak pizda w polu, zamiast podnieść szlaban, by głupek mógł wyjechać. Idiokracja kurwa na całego.
no kurcze, a czemu mają się pozbawiać ciekawych widoków, pewnie liczyli na więcej.... szczerze mówiąc ja też
Dobrze zrobił. Zjechał na drugie torowisko. Przytomny człowiek w pojebanym świecie.
Passat CC to cacko, to coś więcej niż samochód. Żaden sąsiad nie ma tej usportowionej limuzyny. Każdy ma kombiaka, a to nie to samo. To nie jego wina, że wjechał za szlaban, to auto jest zbyt szybkie dla naszego PKP. Powinni zapłacić solidne odszkodowanie za Uszkodzenie rogatkami karoserii. Policja po to przyjechała, krótka notatka i po sprawie.
Sorry ale pitolisz jak potłuczony.
Cała rzecz działa się pare dni temu w Międzyrzeczu.
Przytomny to był dróżnik, który poinformował maszynistę nadjeżdżającego pociągu i ten zwolnił. Inaczej pociąg przemieliłby tego zajebistego Passata na kawałki razem z tym zjebem w środku.
Policja słusznie wystawiła kretynowi mandat w wysokości 2 tys. i zabrała mu prawko. Do tego będzie miał jeszcze sprawę w sądzie.
Niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia, na miejscu zdarzenia pojawili się policjanci. Funkcjonariusze, w związku z poważnym naruszeniem przepisów ruchu drogowego oraz stworzeniem bezpośredniego zagrożenia, zdecydowali o zatrzymaniu mu prawa jazdy. Sprawa została skierowana do sądu rejonowego w Międzyrzeczu, który rozpatrzy kwestie odpowiedzialności i nałoży odpowiednie sankcje.
info
[ Dodano 2024-07-14, 14:19 ]
Dobrze zrobił. Zjechał na drugie torowisko. Przytomny człowiek w pojebanym świecie.
ty chyba jesteś mundurowy
A ludzie stoją jak pizda w polu, zamiast podnieść szlaban, by głupek mógł wyjechać. Idiokracja kurwa na całego.
A czemu to ja mam niszczyc infrastrukturę kolejowa, bo jakis dzban wjebal sie jak dzik w sosne za rogatki? Od tego ma OC by wyjebac kolejne rogatki. Albo niech ginie dziadyga spierdolona. Jak widac, na nagraniu, takiego gowna nie warto ratowac. Taki stary komunistyczny odpad tylko szkodzi spoleczenstwu.
A czemu to ja mam niszczyc infrastrukturę kolejowa, bo jakis dzban wjebal sie jak dzik w sosne za rogatki? Od tego ma OC by wyjebac kolejne rogatki. Albo niech ginie dziadyga spierdolona. Jak widac, na nagraniu, takiego gowna nie warto ratowac. Taki stary komunistyczny odpad tylko szkodzi spoleczenstwu.
Nikt ci nie każe nic niszczyć, to się normalnie podnosi ręką do góry. Skąd wiesz, że komunistyczny... sam piszesz jakbyś był typowym chińczykiem.
Sorry ale pitolisz jak potłuczony.
Cała rzecz działa się pare dni temu w Międzyrzeczu.
Przytomny to był dróżnik, który poinformował maszynistę nadjeżdżającego pociągu i ten zwolnił. Inaczej pociąg przemieliłby tego zajebistego Passata na kawałki razem z tym zjebem w środku.
Policja słusznie wystawiła kretynowi mandat w wysokości 2 tys. i zabrała mu prawko. Do tego będzie miał jeszcze sprawę w sądzie.
Nie stać cię na Passata CC czy po prostu nie wyczuwasz sarkazmu ?
I chuj ludzi jego zasrane auto interesuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów