Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
JanJankowski 2024-11-07, 16:10 2
Dobrze ze uczy reguł życia społecznego od małego
Zgłoś
onucek 2024-11-07, 16:42
Rosja upadnie. Rosjanie będą się napierdalać we wlasnych miastach z kazahami i z ciapatymi. Więc dzieci trzeba wychowywać surowo.
Zgłoś
Mietek7567 2024-11-07, 16:42
Prawidłowo niech się dziecko uczy ,że zawsze znajdzie się większy kozak.
Zgłoś
n1ck.ee 2024-11-07, 16:42 1
Drugi raz nie popchnie.
Zgłoś
elim 2024-11-07, 17:08 2
amba88 napisał/a:

To z kacapa może wyrosnąć człowiek?

W takich warunkach jak większość ruskich mieszka to nie ma szans żeby z młodego kacapa wyrósł normalny człowiek.
Zgłoś
Polak_mały 2024-11-07, 17:10 8
Wacław napisał/a:

I to jest prawdziwy tata a nie jak te pedałki co chodzą z dziećmi na plac zabaw i obiady gotują

I ty serio uwierzyłeś ojcu, który wolał chlać z żulami zamiast wyjść z tobą na spacer, czy zrobić ci coś do jedzenia że tak pedały robią?
Przecież pedały nie mogą mieć dzieci na szczęście 😁
Nie pomyślałeś debilu.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-07, 17:29 2
Wywalił braciszka to sam został wywalony, prawidłowo, żadne krzywda mu się nie stałą i dostał szybki "reality check". Dziecko może dostać wpierdol ale tylko jak wie, a raczej ROZUMIE za co. Tutaj nawet wpeirdolu nie dostał.
Zgłoś
korowiow777 2024-11-07, 17:30 1
DEADmanPL napisał/a:

Mój ojciec pił, pił i nigdy mnie nie uderzył.
Postanowiłem bym innym człowiekiem.

Czyli ty bijesz dzieci? Wrzuć coś czasem na sadola.
Zgłoś
amba88 2024-11-07, 17:39
elim napisał/a:

W takich warunkach jak większość ruskich mieszka to nie ma szans żeby z młodego kacapa wyrósł normalny człowiek.

Srać na gówno
Zgłoś
anubis90 2024-11-07, 18:09
kruszymordziec napisał/a:

Jedynie podnosi mi się ciśnienie jak takie coś widzę, dzieci to dzieci i ich zadaniem jest latać z uśmiechem na gębach.

Jasne, i co jeszcze??
Może jeszcze bachory mamy na rękach nosić, co??

Zgłoś
Prosty 2024-11-07, 18:21
Glupi bachor się nie słucha xD
Zgłoś
W................w 2024-11-07, 18:26
Polak_mały napisał/a:

I ty serio uwierzyłeś ojcu, który wolał chlać z żulami zamiast wyjść z tobą na spacer, czy zrobić ci coś do jedzenia że tak pedały robią?
Przecież pedały nie mogą mieć dzieci na szczęście 😁
Nie pomyślałeś debilu.

Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety
Zgłoś
Polak_mały 2024-11-07, 18:35 8
Wacław napisał/a:

Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety

Nie zabrał bo się ciebie wstydził. Mało który pokocha i wychowa jak swoje.
A jak matka zachorowała, albo rodziła brata to srałeś pod siebie, a potem to zjadałeś, bo tatuś nie jest od robienia jedzenia, bo to pedalskie 🤣
Zgłoś
patmon 2024-11-07, 19:06 6
Polak_mały napisał/a:

Nie zabrał bo się ciebie wstydził. Mało który pokocha i wychowa jak swoje.
A jak matka zachorowała, albo rodziła brata to srałeś pod siebie, a potem to zjadałeś, bo tatuś nie jest od robienia jedzenia, bo to pedalskie 🤣

Dwa browce postawione. Pięknie wyjaśniłeś brata Wacława, bo z takim pomyślunkiem to nie wróżę mu bycia dobrym ojcem 👍
Zgłoś
inspiron1992 2024-11-07, 19:12
Nie popieram, chociaż rozumiem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem