To z kacapa może wyrosnąć człowiek?
W takich warunkach jak większość ruskich mieszka to nie ma szans żeby z młodego kacapa wyrósł normalny człowiek.
I to jest prawdziwy tata a nie jak te pedałki co chodzą z dziećmi na plac zabaw i obiady gotują
I ty serio uwierzyłeś ojcu, który wolał chlać z żulami zamiast wyjść z tobą na spacer, czy zrobić ci coś do jedzenia że tak pedały robią?
Przecież pedały nie mogą mieć dzieci na szczęście 😁
Nie pomyślałeś debilu.
Mój ojciec pił, pił i nigdy mnie nie uderzył.
Postanowiłem bym innym człowiekiem.
Czyli ty bijesz dzieci? Wrzuć coś czasem na sadola.
W takich warunkach jak większość ruskich mieszka to nie ma szans żeby z młodego kacapa wyrósł normalny człowiek.
Srać na gówno
Jedynie podnosi mi się ciśnienie jak takie coś widzę, dzieci to dzieci i ich zadaniem jest latać z uśmiechem na gębach.
Jasne, i co jeszcze??
Może jeszcze bachory mamy na rękach nosić, co??
I ty serio uwierzyłeś ojcu, który wolał chlać z żulami zamiast wyjść z tobą na spacer, czy zrobić ci coś do jedzenia że tak pedały robią?
Przecież pedały nie mogą mieć dzieci na szczęście 😁
Nie pomyślałeś debilu.
Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety
Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety
Nie zabrał bo się ciebie wstydził. Mało który pokocha i wychowa jak swoje.
A jak matka zachorowała, albo rodziła brata to srałeś pod siebie, a potem to zjadałeś, bo tatuś nie jest od robienia jedzenia, bo to pedalskie 🤣
Nie zabrał bo się ciebie wstydził. Mało który pokocha i wychowa jak swoje.
A jak matka zachorowała, albo rodziła brata to srałeś pod siebie, a potem to zjadałeś, bo tatuś nie jest od robienia jedzenia, bo to pedalskie 🤣
Dwa browce postawione. Pięknie wyjaśniłeś brata Wacława, bo z takim pomyślunkiem to nie wróżę mu bycia dobrym ojcem 👍
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów