Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
kruszymordziec 2024-11-07, 14:08 9
I jak z tego małego ma wyrosnąć człowiek? Już za bycie kacapem ma przejebane na starcie!
Zgłoś
Siriuz 2024-11-07, 14:12 9
kruszymordziec napisał/a:

I jak z tego małego ma wyrosnąć człowiek? Już za bycie kacapem ma przejebane na starcie!

Martwisz się bo mieszkasz w Rosji? Jeśli jednak nie to chyba bardziej powinieneś przejmować się polską patologią.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
nowynick 2024-11-07, 14:17 7

Z małego kacapa może wyrosnąć co najwyżej duży kacap...
Zgłoś
kruszymordziec 2024-11-07, 14:19 4
Siriuz napisał/a:

Martwisz się bo mieszkasz w Rosji? Jeśli jednak nie to chyba bardziej powinieneś przejmować się polską patologią.

Jedynie podnosi mi się ciśnienie jak takie coś widzę, dzieci to dzieci i ich zadaniem jest latać z uśmiechem na gębach.

[ Dodano 2024-11-07, 14:21 ]
nowynick napisał/a:

Z małego kacapa może wyrosnąć co najwyżej duży kacap...

Bo ma taki zajebisty przykład, pewnie matka na klatce też plaskacza zebrała za obronę dziecka
Zgłoś
patmon 2024-11-07, 14:43 25
Dzisiejszy ojciec ; silny wobec słabych i słaby wobec silnych.
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to jak miałem dostać pasem na dupę od Ojca albo któryś z moich braci, to zawsze stawała w naszej obronie Babcia, mama naszego Ojca i mówiła, krzyczała, przestać! nie bij!!, tylko słaby ojciec unosi rękę na swoje dzieci!!! Kłócili się wtedy i słyszeliśmy jak mówiła, Ojciec Cię nie bił, nie bij go, nie bij ich, weź i porozmawiaj. Zostało to w nas na całe życie. Ojca nie ma od ponad dwudziestu lat, a zawsze to wspominamy, bo czasami nam się upiekło za grube sprawunki.
Zgłoś
osiemplanet 2024-11-07, 14:43 3
Być może bękart i taka reakcja zjeba, babsko bało się rękę podnieść na chłopa, być może w pysk dostała.
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-11-07, 14:59 1
Szczęśliwa kacapska rodzina.

Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Zgłoś
W................w 2024-11-07, 15:09 28
I to jest prawdziwy tata a nie jak te pedałki co chodzą z dziećmi na plac zabaw i obiady gotują
Zgłoś
wojtekpwse 2024-11-07, 15:24 5
Wsio haraszo.
Zgłoś
Jacson 2024-11-07, 15:24 1
Ja nie za bardzo widzę co tatuś zrobił.
Zgłoś
DEADmanPL 2024-11-07, 15:33 2
Mój ojciec pił, pił i nigdy mnie nie uderzył.

Postanowiłem bym innym człowiekiem.
Zgłoś
amba88 2024-11-07, 15:45 5
Ile można pakować się do windy, stary usprawnił całą procedurę
Zgłoś
Kici-Kici 2024-11-07, 15:45 2

Jedynie podnosi mi się ciśnienie jak takie coś widzę, dzieci to dzieci i ich zadaniem jest latać z uśmiechem na gębach.

Dzieci nie latają.
Zgłoś
amba88 2024-11-07, 16:07 2

To z kacapa może wyrosnąć człowiek?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów