📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
I jak z tego małego ma wyrosnąć człowiek? Już za bycie kacapem ma przejebane na starcie!
kruszymordziec napisał/a:
I jak z tego małego ma wyrosnąć człowiek? Już za bycie kacapem ma przejebane na starcie!
Martwisz się bo mieszkasz w Rosji? Jeśli jednak nie to chyba bardziej powinieneś przejmować się polską patologią.
Z małego kacapa może wyrosnąć co najwyżej duży kacap...
Siriuz napisał/a:
Martwisz się bo mieszkasz w Rosji? Jeśli jednak nie to chyba bardziej powinieneś przejmować się polską patologią.
Jedynie podnosi mi się ciśnienie jak takie coś widzę, dzieci to dzieci i ich zadaniem jest latać z uśmiechem na gębach.
[ Dodano 2024-11-07, 14:21 ]
nowynick napisał/a:
Z małego kacapa może wyrosnąć co najwyżej duży kacap...
Bo ma taki zajebisty przykład, pewnie matka na klatce też plaskacza zebrała za obronę dziecka
Dzisiejszy ojciec ; silny wobec słabych i słaby wobec silnych.
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to jak miałem dostać pasem na dupę od Ojca albo któryś z moich braci, to zawsze stawała w naszej obronie Babcia, mama naszego Ojca i mówiła, krzyczała, przestać! nie bij!!, tylko słaby ojciec unosi rękę na swoje dzieci!!! Kłócili się wtedy i słyszeliśmy jak mówiła, Ojciec Cię nie bił, nie bij go, nie bij ich, weź i porozmawiaj. Zostało to w nas na całe życie. Ojca nie ma od ponad dwudziestu lat, a zawsze to wspominamy, bo czasami nam się upiekło za grube sprawunki.
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to jak miałem dostać pasem na dupę od Ojca albo któryś z moich braci, to zawsze stawała w naszej obronie Babcia, mama naszego Ojca i mówiła, krzyczała, przestać! nie bij!!, tylko słaby ojciec unosi rękę na swoje dzieci!!! Kłócili się wtedy i słyszeliśmy jak mówiła, Ojciec Cię nie bił, nie bij go, nie bij ich, weź i porozmawiaj. Zostało to w nas na całe życie. Ojca nie ma od ponad dwudziestu lat, a zawsze to wspominamy, bo czasami nam się upiekło za grube sprawunki.
Być może bękart i taka reakcja zjeba, babsko bało się rękę podnieść na chłopa, być może w pysk dostała.
Szczęśliwa kacapska rodzina.
kruszymordziec napisał/a:
Jedynie podnosi mi się ciśnienie jak takie coś widzę, dzieci to dzieci i ich zadaniem jest latać z uśmiechem na gębach.
Dzieci nie latają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów