Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
negatyvv 2024-11-07, 20:03 4
Wacław napisał/a:

Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety

A potem, "czemu dziecko ma mnie w dupie?" XD a no temu. Wracaj do tej piwnicy mentalnej XX wieku
Zgłoś
Glauberyt 2024-11-07, 20:44
A co miał go po głowie pogłaskać? Potraktował chujowo brata i sam został również w ten sam sposób potraktowany.
Zgłoś
dr.lecter 2024-11-07, 22:47 1
Kacap kacapowi kacapem. Jebać ich wszystkich. Od najmniejszego do największego.
Zgłoś
silwerbalk 2024-11-07, 22:51
patmon napisał/a:

Dzisiejszy ojciec ; silny wobec słabych i słaby wobec silnych.
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to jak miałem dostać pasem na dupę od Ojca albo któryś z moich braci, to zawsze stawała w naszej obronie Babcia, mama naszego Ojca i mówiła, krzyczała, przestać! nie bij!!, tylko słaby ojciec unosi rękę na swoje dzieci!!! Kłócili się wtedy i słyszeliśmy jak mówiła, Ojciec Cię nie bił, nie bij go, nie bij ich, weź i porozmawiaj. Zostało to w nas na całe życie. Ojca nie ma od ponad dwudziestu lat, a zawsze to wspominamy, bo czasami nam się upiekło za grube sprawunki.

Pasem w dupę dać to nie jest jeszcze przemoc .... To jest strzał ostrzegawczy choć wiem że jak dziecko jak się nie poparzy samo to nie wie.... Ale tu jest but na klatę. I za to jest wpierdol jak ma za dużo siły albo jak go kurwa sperma ciśnie to niech pierodlnie barana w ściane. Max to by było u mnie za to co to robisz ty patrz jak chodzisz.....
Zgłoś
Janko 2024-11-07, 23:30
Synek taki sam jak tatuś
Zgłoś
majeńka 2024-11-08, 1:14
Siriuz napisał/a:

Martwisz się bo mieszkasz w Rosji? Jeśli jednak nie to chyba bardziej powinieneś przejmować się polską patologią.

Tyle że w Polsce patologii jest może z kilka procent, a u was ponad 90%.

Kici-Kici napisał/a:

Dzieci nie latają.

Kacapskim się w miarę często zdarza (i mówię o lotach bez samolotu).
Zgłoś
pSTANLEY 2024-11-08, 1:37
Kici-Kici napisał/a:

Dzieci nie latają.

Ja właśnie obejrzałem filmik na którym widać jak jeden wlatuje do windy
Zgłoś
Siriuz 2024-11-08, 1:53 1
majeńka napisał/a:

Tyle że w Polsce patologii jest może z kilka procent, a u was ponad 90%.
Kacapskim się w miarę często zdarza (i mówię o lotach bez samolotu).

Kilka procent to Ty masz inteligencji Ukrainko albo stężenia alkoholu we krwi... jeden chuj z wami
Zgłoś
Jestemhardcorem_1x1 2024-11-08, 8:45
Az mi się przypomniało jak na mnie krzyczeli i dawali klapsy a dzisiaj to jest nie dopomyslenia jeszcze dożywocie dostaniesz japierdole
Zgłoś
DziQ8 2024-11-08, 15:25
@Wacław: Tobie chyba stary do wanny wchodził...
Przemoc wobec dzieci to oznaka słabości i skurwienia.
Jak facet się zajmuje swoimi dzieciakami, idzie z nimi na plac zabaw, potrafi ugotować obiad, to dla ciebie to pedalstwo?
Ciekawe co ty sobą reprezentujesz?
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-09, 9:03 1
Wacław napisał/a:

I to jest prawdziwy tata a nie jak te pedałki co chodzą z dziećmi na plac zabaw i obiady gotują

O chuj! Ale się samiec alfa trafił.

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem