Mój Tata gardził alkoholem w ogóle nie pił, ale nigdy by nie zabrał mnie na chustawki jak jakiś pedał, a od robienia posiłkówi bawieniu dzieci są kobiety
A potem, "czemu dziecko ma mnie w dupie?" XD a no temu. Wracaj do tej piwnicy mentalnej XX wieku
Dzisiejszy ojciec ; silny wobec słabych i słaby wobec silnych.
Jak byłem mały, a było to bardzo dawno temu, to jak miałem dostać pasem na dupę od Ojca albo któryś z moich braci, to zawsze stawała w naszej obronie Babcia, mama naszego Ojca i mówiła, krzyczała, przestać! nie bij!!, tylko słaby ojciec unosi rękę na swoje dzieci!!! Kłócili się wtedy i słyszeliśmy jak mówiła, Ojciec Cię nie bił, nie bij go, nie bij ich, weź i porozmawiaj. Zostało to w nas na całe życie. Ojca nie ma od ponad dwudziestu lat, a zawsze to wspominamy, bo czasami nam się upiekło za grube sprawunki.
Pasem w dupę dać to nie jest jeszcze przemoc .... To jest strzał ostrzegawczy choć wiem że jak dziecko jak się nie poparzy samo to nie wie.... Ale tu jest but na klatę. I za to jest wpierdol jak ma za dużo siły albo jak go kurwa sperma ciśnie to niech pierodlnie barana w ściane. Max to by było u mnie za to co to robisz ty patrz jak chodzisz.....
Tyle że w Polsce patologii jest może z kilka procent, a u was ponad 90%.Martwisz się bo mieszkasz w Rosji? Jeśli jednak nie to chyba bardziej powinieneś przejmować się polską patologią.
Kacapskim się w miarę często zdarza (i mówię o lotach bez samolotu).Dzieci nie latają.
Dzieci nie latają.
Ja właśnie obejrzałem filmik na którym widać jak jeden wlatuje do windy
Tyle że w Polsce patologii jest może z kilka procent, a u was ponad 90%.
Kacapskim się w miarę często zdarza (i mówię o lotach bez samolotu).
Kilka procent to Ty masz inteligencji Ukrainko albo stężenia alkoholu we krwi... jeden chuj z wami
Przemoc wobec dzieci to oznaka słabości i skurwienia.
Jak facet się zajmuje swoimi dzieciakami, idzie z nimi na plac zabaw, potrafi ugotować obiad, to dla ciebie to pedalstwo?
Ciekawe co ty sobą reprezentujesz?
I to jest prawdziwy tata a nie jak te pedałki co chodzą z dziećmi na plac zabaw i obiady gotują
O chuj! Ale się samiec alfa trafił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów