18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DerQPL 2014-11-17, 21:10
Niektórzy nie powinni mieć prawa jazdy, bez kitu. Badania psychologiczne powinny obowiązywać również zdających na B. No bo co trzeba mieć w głowie żeby parkować w taki sposób by druga osoba nie mogła wyjechać? Naprawdę idiota.
Zgłoś
Spor999 2014-11-17, 21:24
Panie władzo, to nie moja wina. Poniosło mnie bo CH**OWO zaparkował.
Zgłoś
tranzystor 2014-11-17, 21:50 2
SzwagierPL napisał/a:

Zwykłe bydle, no ale to Rosja. Tam 3/4 społeczeństwa to nie ludzie tylko zwykłe zwierzęta.

Czytając komentarze takich "ludzi" jak ty, dochodzę do wniosku, że o naszym społeczeństwie też tak można powiedzieć.
Zgłoś
SzwagierPL 2014-11-17, 22:05 1
@up - to żyjemy najwyraźniej w dwóch różnych krajach. . .
Zgłoś
cazzal 2014-11-17, 22:09
Ok, rozumiem, że każdy musi w życiu dostać po ryju, ale kopać leżącego?
Zgłoś
Logiczny 2014-11-17, 22:50 1
Rosja ma 150 mln ludzi

17 mln powierzchni

Wszystkie narodowości

Najwięcej kamer w autach

ale kurwa nie….jakiś kurwa @SzwagierPL na bakier z historią, tę…..buduje na podstawie filmików.

kurwaaaaaaaa gratuluję.
Zgłoś
m................z 2014-11-17, 23:14 1
typowy cham który tym bardziej jest odważny i mocny im przeciwnik słabszy i nieprzytomny
prawdziwy człowiek honoru chce się rzec ;]
Zgłoś
CichaWoda 2014-11-18, 2:43
ciota nie umiał wyjechać z parkingu (zabrakło umiejętności) no to się dowartościował bijąc kolesia. Prawda jest taka że udało mu się go pobić bo koles dostał z zaskoczenia i tyle.
Zgłoś
~Velture 2014-11-18, 7:24
Ja tam w ogóle nie wiem w czym jest problem. Jeśli tamten nie potrafił wyjechać to ten 2gi typek zwyczajnie powinien troszkę do przodu podjechać (bez względu czy to był wlasciciel tego forda pumy czy tego białego - i tak do przodu ). Na chuj te nerwy w tak głupich sprawach.
Zgłoś
lakukaraczan 2014-11-18, 8:28
Cała akcja do 0:50, a film ma 3:40... myślałem że go może jeszcze chociaż rozjedzie ^_^
Zgłoś
Hrabia Drapula 2014-11-18, 22:27
kurwę za kopanie w twarz leżącego pozywał bym do końca życia
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem