📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co on kurwa, niepełnosprawny że go laska ratować musi? Zamiast stać jak pizda z rozłożonymi rękoma mógł odejść krok i rozmawiać z dystansu, a nie pcha kinola typowi pod grabę.
Wiesz co nie wszyscy są zwierzętami jak ty i nie mają zamiaru sie lać po mordach up
A co jeśli ten w Pumie dojechał później albo odwrotnie ten w Dusterze go zastawił?
Z resztą w sumie dałby darę wyjechać, fakt trzeba by było trochę fajerą pokręcić ale da się.
Z resztą w sumie dałby darę wyjechać, fakt trzeba by było trochę fajerą pokręcić ale da się.
Ale rzeźnik. Gołymi łapami zafundował facetowi wstrząs mózgu. Zwykłe bydle, no ale to Rosja. Tam 3/4 społeczeństwa to nie ludzie tylko zwykłe zwierzęta.
Zamiast go zapakować do bagażnika i wywieść na sąsiednie osiedle wkładając butelkę wódki pod pachę, to zaczął kombinować. Rzeczywiście ROSJA to stan umysłu
Miejsca tyle, że czołgiem by wyjechał ale okej.
Gość lepiej się bije niż jeździ jak wyjechać nie umie.
Gość lepiej się bije niż jeździ jak wyjechać nie umie.
Dzięki tej akcji na bank będzie mu lepiej wyjechać. Rosja.
W jednym momencie agresja, chęc wymierzenia sprawiedliwości ale gdy nagle drugi traci przytomność to dopiero dociera do mózgu wielkości tik taka co się narobiło :]
Teraz to już za chuj nie przestawi, chyba że wpierw mu dostosują auto do prowadzenia przez niepełnosprawnych.
W porę go posadził. Gościowi zapadł się język, do tego krew zaczęła drogi oddechowe zalewać i przez to nie mógł oddychać, dlatego tak się prężył. Debil prawie go zabił. Wystarczyło typa na bok przekręcić i po problemie. Jebane kacapy, jak to się jeszcze samo nie wytłukło...
plama krwi została za chodniku
Znacznie lepsze od karnego kutasa !!! Wszystkie te "Psikutas-y" bez S zaczęliby normalnie parkować !!!
Ale gdzie go zastawił i kogo?
Nawet moja laska by stamtąd bez obcierki wyjechała
Nawet moja laska by stamtąd bez obcierki wyjechała
W tej sytuacji ktoś powinien mu zajebać lutę z partyzanta, a potem, jak będzie zamroczony, to jeszcze go napierdalać aż do nieprzytomości. Nie zaszkodziło by jeszcze na koniec zajebać mu buta na pysk. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Ruskie, wypierdalać z Ukrainy. Oby Polska pozostała jak najdalej od tych zwierząt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów