Ja juz od dawna przestalem chodzic na wybory ale jak tylko trafi sie jakas banda ktora bedzie za zaostrzeniem kar dla przestepcow i wprowadzeniem cielesnych oraz pozwoli obywatelom na dostep do broni tak jak jest jest w czecach to ide glosowac w ciemno
Żyje w kraju absurdów.to samo powinno byc u nas. nie mowie o samosądach ale kara nie powinna dotyczyc pozbawienia wolnosci tylko np ujebanie palca za pobicie dziecka, za gwalt dziecka ujebanie łba, przejebales 100 mln na wybory ktore sie nie odbyly - 100 batów, kupiles nieistniejace repisratory, podlaczaja Cie pod nieistniejacy respirator jak tego potrzebujesz, przejechales po pijaku czlowieka samochodem to powiedzmy przejezdzamy Ci samochodem po kolanach i dloniach.
Ja juz od dawna przestalem chodzic na wybory ale jak tylko trafi sie jakas banda ktora bedzie za zaostrzeniem kar dla przestepcow i wprowadzeniem cielesnych oraz pozwoli obywatelom na dostep do broni tak jak jest jest w czecach to ide glosowac w ciemno
skad ty bierzesz takie przyklady ? przejebane miliony na wybory? respiratory? jeszcze co wymyslisz? Ktos moze sprowadzil lewe maseczki od znajomego?
NaTVPIS nic takiego nie bylo wiec mowisz nieprawde.
Taka bezbronna istota która ma tylko rodziców... A taka kurwa robi jej krzywdę. Serce pęka.
Oj kurwa to idź na disney.pl
Nie popieram krzywdzenia dzieci, ale wszyscy normalni na sadolu mają w dupie twoje pł cze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów