Witam sadole Ciekawy materiał opisujący czterotaktowy karabin Mauser 98 który zrewolucjonizował ówczesną armię i stał się hitem eksportowym na miarę ak 47.Koleś profesjonalnie i z pasją robi filmiki o militariach itp. Polecam jego kanał bo warto
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mialem okazje z takiego postrzelac. Znakomita celnosc i sila rażenia, i do tego minimalny odrzut (kopniecie).
To taki AK 47 z przełomu XIX/XX wieku
hehe widać, że pierwszy raz kolega strzela spust naciska się tak powoli i delikatnie, że wystrzał ma nas dosłownie zaskoczyć, a nie, tak, jak na filmach
BajecznyKrzysztof napisał/a:
hehe widać, że pierwszy raz kolega strzela spust naciska się tak powoli i delikatnie, że wystrzał ma nas dosłownie zaskoczyć, a nie, tak, jak na filmach
na prawdę cięć nie zauważyłeś kolego?
ja strzelałem ale z pieruńskiej amerykańskiej amunicji hornady vmax i kop był mimo to taki sam jak w mosinie albo sztucerze .308 jednak energia była większa o co najmniej 20 procent
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów