📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tam działo... Karabin!
pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_przeciwpancerny_wz._35
Swoją drogą, aktualne karabiny snajperskie 0.5 cala mają takie właściwości.
pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_przeciwpancerny_wz._35
Swoją drogą, aktualne karabiny snajperskie 0.5 cala mają takie właściwości.
po jednym strzale ci panowie raczej mają dosyć, do tego waży pewnie tonę, więc takie pytanko, czy to się w ogóle przyda na placu boju?
niedawno wstawiłem tu ANZIO koks wielkosci człowieka a odżut niemal zerowy ... wszystko zależy od konstrukcji broni i lufy : )
@petru23
Wiesz co to pasja? Czy komputer Cię tak pochłonął, że od miesiąca myślisz, że nadal jest lato?
Wiesz co to pasja? Czy komputer Cię tak pochłonął, że od miesiąca myślisz, że nadal jest lato?
kieroshaw napisał/a:
Ciekawe jak wygląda ręka parę godzin po takim strzale
Tak samo jak przed strzałem, chyba że tak jak oni nie umiesz trzymać karabinu.
Stabilq napisał/a:
po jednym strzale ci panowie raczej mają dosyć, do tego waży pewnie tonę, więc takie pytanko, czy to się w ogóle przyda na placu boju?
Jakbyś uważnie posłuchał, to byś wiedział że przedstawiony model jest tylko prototypem i że powstały zaledwie 3 sztuki. Jak więc widzisz- przydatność w boju nikogo tu nie interesuje.
Słyszałem kiedyś o tym "powtworze". Z tego co pamiętam, to kaliber jest 0.63 cala i w nazwie ma coś z REX.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów