📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinni na zaplecze zaciągnąć tego cygańskiego paszteta i rozebrać do cyckonosza i majtów. Ze trzy razy tyle jeszcze by wypadło jej z fałdolców...
To nie żart. Dla Cygana grzechem nie jest ukraść. To wręcz powód do dumy. Grzechem jest dać się złapać na kradzieży.
Takie kolejne "ubogacenie" kulturowe.
Takie kolejne "ubogacenie" kulturowe.
a co ona kurwa z tym waniszem myśli że się wybieli jak dżekson ...ni chuja nie da rady
Za komuny stałem w kolejce po chleb przed jeszcze zamkniętą piekarnią. Śniady gówniarz znienacka złapał za rower jednego z kolejkowiczów i zaczął uciekać. A że rower duży i bez przerzutek więc zanim go rozbujał to właściciel zaczął gnoja dochodzić. Ten, widząc, że zaraz będzie dojechany, nie przestając pedałować zaczął się drzeć :,,Panie..! To nie ja!To nie ja!"
Nie dostała w pysk? Dziwne
piter52 napisał/a:
Za komuny stałem w kolejce po chleb przed jeszcze zamkniętą piekarnią. Śniady gówniarz znienacka złapał za rower jednego z kolejkowiczów i zaczął uciekać. A że rower duży i bez przerzutek więc zanim go rozbujał to właściciel zaczął gnoja dochodzić. Ten, widząc, że zaraz będzie dojechany, nie przestając pedałować zaczął się drzeć :,,Panie..! To nie ja!To nie ja!"
Cool story, bro...
Najlepsze jest, że te pierdolone, podludzkie szmaty zawsze mają miny, jakby były oburzone że muszą oddawać te skitrane fanty. Normalny człowiek złapany na kradzieży to chociaż spuści łeb. Trochę mu głupio. Przypał, że dał się złapać. Wstyd, itp... Te łachudry, jeszcze mają pretensję, że muszą oddać. Ale to i tak nic. Na przykład nygusy w hamburgerlandzie to twierdzą, że im się należy. Ostatnio jakaś bezwłosa małpa nabrała fantów za kilkaset $$$ i przy kasie orzekła, że to sa reparacje za niewolnictwo.
Noct napisał/a:
cyganie pochodzą z Indii, nie z Rumunii
Rumuni to normalny europejski naród, tylko mieli historyczną przejebkę, że im się to robactwo zalęgło i rozmnaża się jak szczury.
Manolito666 napisał/a:
Rumuni to normalny europejski naród, tylko mieli historyczną przejebkę, że im się to robactwo zalęgło i rozmnaża się jak szczury.
Rumuni to obywatele Rumunii. Cyganie to romowie, jest ich w Rumunii około 2-3%. Romowie mają tyle wspólnego z Rumunią co z mydłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów