niezle karaluchy na kamerach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Myślałem że karaluch to określenie tego faceta co tam siedzi. Dopiero za drugim razem zorientowałem się że prawdziwy karaczan łazi przy obiektywie xd
To ta toruńska ekipa jest co sobie lubi porzygać na wizji?
ja za film jak mariusz przypierdala łbem o kant stołu z piorunowym hukiem dostałem zaledwie 13 piw, a tu same francuzy na głównej. ja was nie rozumiem, sadole.
Litości, nie wrzucajcie tu tego gówna. Patostreamy to rozrywka dla kompletnych nizin intelektualnych, niech chociaż Sadol będzie od tego wolny. I dodam - oglądając ten chłam fundujecie menelom wódkę bez limitu, a cwaniakom stojącym za tymi "przedsięwzięciami" nowe autka prosto z salonu. Zarabiają na idiotach taki hajs, jakiego większość z nas nigdy nie zobaczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów