niezle karaluchy na kamerach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chłopaki z raszei
Ja pierdolę jaki knur.
Ten koleś jest niesamowity... Dziennie najebany, pije wszystko jak leci, często przez długi czas nic nie je a jeszcze żyje.. Jaca, który z nim siedzi też chyba jakiś nieśmiertelny jest. Tyle lat picia i cały czas zyje i pije dalej... Ten alkohol ich konserwuje od środka chyba hehe
Bunsen napisał/a:
Ten koleś jest niesamowity... Dziennie najebany, pije wszystko jak leci, często przez długi czas nic nie je a jeszcze żyje.. Jaca, który z nim siedzi też chyba jakiś nieśmiertelny jest. Tyle lat picia i cały czas zyje i pije dalej... Ten alkohol ich konserwuje od środka chyba hehe
już niedługo
to te menele od maigicala
zwykły francuz jakich tam setki ,dla stałych widzów chłopaków z raszei nic nowego
Po co karaluch streaminguje jakiegoś menela?
Ja tam widzę dwa karaluchy
Tak patrzę na tą abominację człowieka i chciał bym, by przez te drzwi po prawej, weszło gestapo i soldat z flamethrowerem i zaczął palić wszystko jak leci...takie mam mżenie patrząc na ten filmik.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów