18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Karambol w Karpaczu
8broda8 • 2019-03-17, 8:55
Film został nagrany jeszcze na VHSie w 2004 roku, ale został wrzucony na yt w 2017. Dość ciekawa akcja podczas zjazdu na kolejce w Karpaczu. Jak widać nie wszyscy ogarniali, że trzeba hamować

Zgłoś
Halman 2019-03-17, 8:56 30
jak zwykle zajebała blondyna... no kurwa klasyka
Zgłoś
Marcinxxxxx 2019-03-17, 9:27
Jeszcze za czasów jak pasów nie było teraz to nie ma czasów.
Zgłoś
KKuubbaa 2019-03-17, 10:26
Jakim trzeba być dzbanem żeby nie zahamować i nie utrzymać bezpiecznej odległości.
Zgłoś
Syreniarz86 2019-03-17, 10:33 6
Jak byłem tam z żoną w okolicy 2010 , ja poleciłem pierwszy a żona po mnie około 10-15 sekund troll na górze powiedział mojej, że tego ma się trzymać (hamulec) a na dole samo się zatrzyma( konstrukcja rynny zatrzymuje wózek) ja ponad 100 kg wagi moja 65 i tak darła, że mnie dogoniła. Na dole koleś który to podpinał do wyciągu miał niezły ubaw takie z nich śmieszki
Zgłoś
dudidudi 2019-03-17, 11:00 3
wszyscy ogarnęli, że trzeba hamować. dorośli faceci, starszy pan i nawet niektóre czarnulki. tylko głupia pizda blondyna nie i jeszcze sobie kurwa wstała szkoda ze nóżki i rączki ma całe do dziś
Zgłoś
gabriel0 2019-03-17, 11:47 6
Podła ta kolejka. Kto nie był ten nie wie. Nic bardziej nie niszczy psychiki jak stara klępa jadąca 5 do 10 na godzinę, bo ona sobie widoki zgląda.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Rozjebie 2019-03-17, 12:24 2
Ja bylem za szczyla i miałem to szczęście, ze żadna kurwa przede mną nie tarasowała przejazdu. Mogłem zjechać całą trasę jak człowiek, hamując dopiero na końcu
Zgłoś
Aleo 2019-03-17, 15:22
w latach 90 też się tak rozjebaliśmy z chłopakami na tej kolejce
Zgłoś
Byku35 2019-03-17, 16:38
HAL9000/2 napisał/a:

oj nie nie
to czarna przyhamowała ostro
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-03-17, 16:53
gabriel0 napisał/a:

Podła ta kolejka. Kto nie był ten nie wie. Nic bardziej nie niszczy psychiki jak stara klępa jadąca 5 do 10 na godzinę, bo ona sobie widoki zgląda.

Dokładnie. Stare baby traktują zjazd rynnami żeby podziwiać widoki. Młodzi żeby zapierdalać.
I w interesie właściciela jest żeby obie te grupy się niespotkały żeby nie było sytuacji takich jak ta.
No ale hajs Bacy musi się zgadzać więc lepiej puścić wszystkich na raz bo nie daj Boże ktoś zrezygnuje jak kolejki będą długie.
Zgłoś
Jabulko69 2019-03-17, 16:55
Zbyt dobra jakosc jak na 2004 mam wrazenie
Zgłoś
Strusiak 2019-03-17, 18:54 1
Jabulko69 napisał/a:

Zbyt dobra jakosc jak na 2004 mam wrazenie

Jakość przeciętna jak na 2004 .
Zgłoś
lm65 2019-03-17, 18:59
Szkoda, że nie wybiło jej jak Małysza za dobrych czasów
Zgłoś
neo2pro 2019-03-17, 20:28
HAL9000/2 napisał/a:

W cale, że nie !!
Brunetka, ponieważ za mocno zahamowała i stanęła prawie w miejscu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów