Film został nagrany jeszcze na VHSie w 2004 roku, ale został wrzucony na yt w 2017. Dość ciekawa akcja podczas zjazdu na kolejce w Karpaczu. Jak widać nie wszyscy ogarniali, że trzeba hamować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeszcze za czasów jak pasów nie było teraz to nie ma czasów.
Jakim trzeba być dzbanem żeby nie zahamować i nie utrzymać bezpiecznej odległości.
Jak byłem tam z żoną w okolicy 2010 , ja poleciłem pierwszy a żona po mnie około 10-15 sekund troll na górze powiedział mojej, że tego ma się trzymać (hamulec) a na dole samo się zatrzyma( konstrukcja rynny zatrzymuje wózek) ja ponad 100 kg wagi moja 65 i tak darła, że mnie dogoniła. Na dole koleś który to podpinał do wyciągu miał niezły ubaw takie z nich śmieszki
wszyscy ogarnęli, że trzeba hamować. dorośli faceci, starszy pan i nawet niektóre czarnulki. tylko głupia pizda blondyna nie i jeszcze sobie kurwa wstała szkoda ze nóżki i rączki ma całe do dziś
Podła ta kolejka. Kto nie był ten nie wie. Nic bardziej nie niszczy psychiki jak stara klępa jadąca 5 do 10 na godzinę, bo ona sobie widoki zgląda.
jak zwykle zajebała blondyna... no kurwa klasyka
oj nie nie
to czarna przyhamowała ostro
gabriel0 napisał/a:
Podła ta kolejka. Kto nie był ten nie wie. Nic bardziej nie niszczy psychiki jak stara klępa jadąca 5 do 10 na godzinę, bo ona sobie widoki zgląda.
Dokładnie. Stare baby traktują zjazd rynnami żeby podziwiać widoki. Młodzi żeby zapierdalać.
I w interesie właściciela jest żeby obie te grupy się niespotkały żeby nie było sytuacji takich jak ta.
No ale hajs Bacy musi się zgadzać więc lepiej puścić wszystkich na raz bo nie daj Boże ktoś zrezygnuje jak kolejki będą długie.
Jabulko69 napisał/a:
Zbyt dobra jakosc jak na 2004 mam wrazenie
Jakość przeciętna jak na 2004 .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów