Mnie zamurowało...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:20
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nie bierzcie zakładników bo wkroczy człowiek pająk.
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
^ Tam jest Maciek z klanu. Mistrz parkietu
ja się pytam czy to, kurwa, jakiś xfactor tu jest czy sadol?
piosenka którą zamówiłem na własny pogrzeb
jakie to wkurzające, te aranżacje... "the waaaaaaaaeeeaaaaeeeaaaeyyyyyyyyy....!"
No dobra,a gdzie cycki?
A ja zawsze myślałem, że w karaoke chodzi o dobrą zabawę, a nie popisy wokalne
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
hahahah...not funny Czyżby normalne konto Linkka?
dawno cie nie było hejtusio
co tam w domu dziecka?
podłączyli na stałe internet czy wychowawca do kibla poszedł i zapomniał się wylogować?
Głupie pytanie, ale to jest "impreza" na żywo czy odcinek Klanu, koleś w czarnym to ewidentnie Maciuś
Dalione, ja Cię widzę w 1:22
tych gadających gówniarzy to bym maczetą wysiekał żeby tylko słuchać tej panny. swoją drogą niezły jailbait.
Mamy karaoke w hipermarkecie, ktoś dodał karaoke na mieście, to teraz czas na karaoke przy komputerze!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów