Mnie zamurowało...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mikul58 napisał/a:
Mnie zamurowało..
to ja skoczę po worek cementu, tak dla pewności żebyś już niczego więcej nie wrzucał
Ona jest 100 razy lepsza niż wyjce z Idola, mam talent itp. gówna.
Nie ma piwa. Jeszcze jakby się na koniec wyjebała, albo ochrona by ja wyrzuciła ze sklepu na darcie mordy...
taaa.... skośne pipki
Ciekawi mnie jedno - Jak tym kalkulatorem tak zajebiście nagrał dźwięk. Zionie mi tu fejkiem i montażem!
Od Supermana w dół to fajna jest
lofix1 napisał/a:
to ja skoczę po worek cementu, tak dla pewności żebyś już niczego więcej nie wrzucał
hahahah...not funny Czyżby normalne konto Linkka?
bubr32 napisał/a:
Głos ma fajny ale mnie osobiście krew zalewa jak ktoś śpiewa covera "po swojemu" - kaleczy melodie, przeciąga itp.
Powiedział "El Cwel"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów