Tym razem Rufus Wainwright - Hallelujah
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Tym razem Rufus Wainwright - Hallelujah
hmmm klnie zazwyczaj w momencie , gdy jest odstęp pomiędzy kolejnymi wersami piosenki....
fejk?
fejk?
ten koleś miałby dobrego prawego sierpowego. tak ładnie się skręca:D
KUźWA !! ZNów mnie ktoś wyprzedził omg, kto rano wstaje temu pan bóg daje jednak prawda ;(
Jeden koleś pokazał ze można to teraz tych jebanych tureciarzy się namnożyło jak grzybów po deszczu
fake jakiegoś studencika, oby cwela dosięgło takie nieszczescie
Cytat:
Jeden koleś pokazał ze można to teraz tych jebanych tureciarzy się namnożyło jak grzybów po deszczu
Jeśli masz na myśli karaoke "You are beautiful" to to jest ten sam koleś. Z całą pewnością nie jest to fake, sprawdź jego kanał na YT (CzekoladoweHantle)
Mnie osobiście wkurwia słuchanie tego, nie wytrzymałbym w otoczeniu takiej osoby :S
Nie rozumiem co w tym śmiesznego
Nie dość, że chuj fałszuje, to jeszcze nie wie czyj utwór śpiewa.
Niech się za hip-hop weźmie, w tym gatunku jego schorzenie nie będzie wcale przeszkadzać.
Niech się za hip-hop weźmie, w tym gatunku jego schorzenie nie będzie wcale przeszkadzać.
fajnie, ze facet cos robi. nie trzeba tego sluchac, ale to pewnie jakas forma terapii dla niego. relaksuje go spiewanie- super. lepsze to niz uzalanie sie nad soba i pelne zgryzoty komentarze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów