Ciekawy odcinek prezentujący przejazd karetki z Ostrowa na miejsce wybuchu w Jankowie Przygodzkim.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Piwo dla kierowcy autobusu. Ale po pracy
Wow, niezłe ognicho na końcu
Hmm, strażak zapierdziela, ratownik biegiem, a policja spacerkiem, przypadek, czy opinie nie biora się z nikąd?
zaqaz napisał/a:
A co mieli robić Twoim zdaniem? Opinia z pięciu sekund pracy. Hejtujesz jak pierdolony gimbus, a na moje pytanie nawet nie znajdziesz odpowiedzi.Hmm, strażak zapierdziela, ratownik biegiem, a policja spacerkiem, przypadek, czy opinie nie biora się z nikąd?
Jestem czarnym, czasami dorabiam jako czerwony, a z niebieskimi zawsze są jaja jesli chodzi o kooperację, więc nie bazuje na 5 sekundach, a raczej na 5ciu latach, ale każdy ma i własną dupę i własne zdanie. Chyba, że się mylę...
Wolno jadą tą karetką . 1:25 ja bym już zapierdzielał po tej wysepce z lewej strony
Mogłyby się w necie częściej pojawiać takie nagrania - dla zobrazowania ludziom, że kierowca karetki nie ma +50 do pancerza i +50 do skradania się, tylko mija zasieki buractwa, tępoty, chamstwa i inne gimbazjonalia. Ten filmik perfect i daje nadzieję, że nie wszędzie jest tak źle jak wszędzie indziej.
PS. Może to element ratowania PR Ostrowa
PS. Może to element ratowania PR Ostrowa
Jestem czarnym, czasami dorabiam jako czerwony, a z niebieskimi zawsze są jaja jesli chodzi o kooperację, więc nie bazuje na 5 sekundach, a raczej na 5ciu latach, ale każdy ma i własną dupę i własne zdanie. Chyba, że się mylę...
Łooo kurwa, ale masz fajnie. Z tego wynika, że jesteś księdzem który dorabia jako strażak. W sumie jakbyś pojechał na akcję w sutannie, to byłbyś niczym BATMAN.
Źle Ci wychodzi próba bycia śmiesznym. Od kiedy strażacy mają czerwone mundury? o_O może Ci się z wozem strażackim pomyliło...
Źle Ci wychodzi próba bycia śmiesznym. Od kiedy strażacy mają czerwone mundury? o_O może Ci się z wozem strażackim pomyliło...
O kurwa jakie tam plomienie siarczyste. Moze ktos przyblizyc co tam sie stalo? Bo chyba nie w temacie
@bania88
wiadomosci.onet.pl/poznan/wybuch-gazu-w-jankowie-przygodzkim/28tsn
Mówili o tym przez kilka dni w wiadomościach...
wiadomosci.onet.pl/poznan/wybuch-gazu-w-jankowie-przygodzkim/28tsn
Mówili o tym przez kilka dni w wiadomościach...
Colicab napisał/a:
A co mieli robić Twoim zdaniem? Opinia z pięciu sekund pracy. Hejtujesz jak pierdolony gimbus, a na moje pytanie nawet nie znajdziesz odpowiedzi.
Ja chętnie Ci odpowiem, powinni łapać bandytów, a nie sobie na spacerek wychodzić.
Colicab napisał/a:
A co mieli robić Twoim zdaniem?
Zatem według Ciebie normą jest to, że do takich zdarzeń wysyłani są policjanci w ilościach sztuk 3+ mimo, iż jeden styknie? To marnowanie czasu i pieniędzy, 1...kurwa 1 powinien jechać, wybadać teren i tyle, chyba, że są naprawdę pojebani, ciekawe czy jak chodzą się wysrać to też w zespołach?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów