📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Czekam na tekst, że Twoja piwnica potrzebuje psychologa.
Kriski napisał/a:
Czekam na tekst, że Twoja piwnica potrzebuje psychologa.
moja piwnica potrzebuje psychologa...
Pierwsza w Polsce karetka kontenerowa kupiona i ptzekazana Łódzkim łowcom skór.
Ambulans kontenerowy typu „N” różni się od klasycznej karetki wieloma aspektami: przede wszystkim zapewnia większe bezpieczeństwo nie tylko pacjentom, ale także ratownikom i ma ponad 100-krotnie lepszą izolację termiczną. Co ważne, budowa karetki pozwala na dostęp do przewożonego pacjenta z trzech stron, co jest nieosiągalne w klasycznych pojazdach. Przestronne wnętrze przekłada się na szybkość i komfort pracy załogi. Dodatkowo, atutem kontenerowego ambulansu jest też trwałość zabudowy – nawet do 15 lat – i możliwość zamontowania „paki” na innym podwoziu w ciągu 48 godzin.
I will wear you like a condom.
Ambulans kontenerowy typu „N” różni się od klasycznej karetki wieloma aspektami: przede wszystkim zapewnia większe bezpieczeństwo nie tylko pacjentom, ale także ratownikom i ma ponad 100-krotnie lepszą izolację termiczną. Co ważne, budowa karetki pozwala na dostęp do przewożonego pacjenta z trzech stron, co jest nieosiągalne w klasycznych pojazdach. Przestronne wnętrze przekłada się na szybkość i komfort pracy załogi. Dodatkowo, atutem kontenerowego ambulansu jest też trwałość zabudowy – nawet do 15 lat – i możliwość zamontowania „paki” na innym podwoziu w ciągu 48 godzin.
Nie wiem, ale jak słyszę takie zjebane dźwięki, wstawione przez zjebanego sadola, to mam ochotę stąd wyjść…. I wychodzę.
RobsoN napisał/a:
mam ochotę stąd wyjść…. I wychodzę.
robisz dokładnie to czego oczekuję od antyhalmanowców...
Karetka zatrzymała się przed stopem. Nie winna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów