i prezydencie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poprawiłeś mi humor z rana
Teraz każdy powinien mieć ''dwa granaty w świątecznym ubraniu'' i wyjebać sejm... By żyło nam się lepiej
Już rzygam jak widzę PO, Tusk, ACTA. Najwięcej mają do powiedzenia szczyle, którzy o życiu wiedzą tyle, ile im powiedzą koledzy i użytkownicy internetu :/ Biorą pieniądze od mamusi, opierdalają się ile wlezie, nie uczą się stając się ćwierć mózgami. I taki szczyl jeden z drugim idzie i robi pikiety o zmianie rządu czy przeciw ACTA. Kolejny dobry powód, żeby coś rozpierdolić i nastraszyć zwykłych ludzi na ulicy. Do pierdla z chujkami a nie się szczypać. I kilka pał na pamiątke przez plecy.
Po, PiS, SLD, Palikot to jest ten sam gnój póki co, więc nie wiem na co chcielibyście to co jest teraz zamienić.
Po, PiS, SLD, Palikot to jest ten sam gnój póki co, więc nie wiem na co chcielibyście to co jest teraz zamienić.
Chuj w dupie i na imię temu, kto tu zacznie kolejną rozkminę "PO czy PiS"!!
Hah rozjebałeś Mnie tym filmikiem
Cała moja rodzinna dynastia właśnie przewraca się w grobie ze śmiechu
piwko musi być !
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Cała moja rodzinna dynastia właśnie przewraca się w grobie ze śmiechu
piwko musi być !
Bambi. napisał/a:
Tu się zgodzę cała polityka w Polsce jest chuja warta. Stanowią ją ludzie, którzy myślą tylko o tym jak się dorwać do koryta i zasadniczo plan wszystkich partii jest identyczny czyli nachapać się i zadłużyć Polskę jeszcze bardziej. Ale trzeba być niedorozwiniętym żeby głosować na PIS w którym są ludzie tacy jak Macierewicz, Sobecka czy Kaczyński. Ja pierdolę mieszkam w warszawie na środku ursynowa w promieniu 2 kilometrów jest 6 kościołów a nie ma żadnego szpitala a idioci z PISu chcą wybudować jeszcze jeden. I cała sprawa z ACTA, gdyby jareczek był premierem to ACTA była by wybawieniem przy zaostrzeniach które by wprowadził nie zapominajcie że Kaczyński nie lubi internautów a ten teatrzyk co teraz PIS odpierdala, że niby kochają internautów to to samo co z tymi panienkami z wyborów. Ktoś je w ogóle widział po wyborach?
Dlatego trza zabrać świniom koryto
Najlepiej pierdolić o moherowych beretach POjebane sprzedawczyki? A teraz chuj wielki do powiedzenia prawda? I dobrze kurwy, jeszcze się przebudzicie pewnego dnia z ręką w nocniku i będziecie lizać dupy wszystkim, których mieliście za nic!
Suddenly Psychotic
Teraz każdy powinien mieć ''dwa granaty w świątecznym ubraniu'' i wyjebać sejm... By żyło nam się lepiej
I jeszcze karabin tylko żeby mu zamek nie wylatał.
I jeszcze karabin tylko żeby mu zamek nie wylatał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów