📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nogi mu sie zbagowały😂
Piter dał radę
pazuzu napisał/a:
Ale bym go wyśmiał na miejscu tego kierowcy i pokazał fucka przejeżdżając obok 🤣
Mierzysz swoją miarą a co jak na ślasku to normalne jak się zachowali?
test4321 napisał/a:
Dwie głowne cechy polaków na jednym filmie: buractwo i złośliwość
Uważaj Kacapie >>.
Ale właściwie o co chodziło Piotrkowi ? - że koleś na rowerze zapierdalał jak głupi przez rondo, czy że go wyprzedził, czy jaki chuj ?
pazuzu napisał/a:
Ale bym go wyśmiał na miejscu tego kierowcy i pokazał fucka przejeżdżając obok 🤣
Bardzo przytomnie postąpili na wypadek gdyby przygłup w rajtach postanowił iść w zaparte i próbować wymuszać jakieś odszkodowania. Na takich trzeba brać poprawkę.
Jebnoł, to jebnoł, po chuj drążyć temat. Hahahaha ale zapierdolił....
pazuzu napisał/a:
Jeezuu!"Mała rzecz a cieszy",co?😋
odblokowany rower elektryczny =:
-jazda bez uprawnień
-jazda bez przeglądu, OC, rejestracji
w razie kolizji wszystkie koszty płacisz TY
5 lat więzienia
-jazda bez uprawnień
-jazda bez przeglądu, OC, rejestracji
w razie kolizji wszystkie koszty płacisz TY
5 lat więzienia
Co za kutafon. Pewnie jeszcze lekko najebany.
jajasadzone napisał/a:
O, królewicz wrócił z banicji.
nawet sobie nie wyobrażasz co ten chłopak @Halman musiał wtedy przeżywać. Do tej pory jest w szoku. Miesiąc miał bana, a jest przekonany, że to było aż 5 miesięcy. Pierwszy temat założył dokładnie o tej godzinie, o której dostał bana. Dla niego koniec bana to jak wyjście z więzienia i powrót do domu gdzie nikt na niego nie czeka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów