Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chlusniembousniem 2024-07-29, 11:24
Halman napisał/a:

licznie nawet na palcach sprawia problem?

Dalej jesteś w szoku? Znowu głupie pytania bez konkretnych informacji?

Twoje ostatnie okienko, kiedy nie mogłeś pisać.
Cytat:

Temat Butelkowy zboczeniec... • Wysłany: 2024-07-27, 10:53 • Post ID: 6728611

Cytat:

Komentarz w temacie Prawdziwa rosja to nie moskwa... • Wysłany: 2024-06-26, 8:01 • Post ID: 6701109

Halman napisał/a:

jak bym był bardziej na bieżąco a nie na banie od prawie pięciu miesięcy to pewnie bym to zauważył a tak czuję się rozgrzeszony i pocieszony że trzymam wysoką formę wyczulenia na nieprawidłowości. temat zamknięty.

Zgłoś
Halman 2024-07-29, 11:28
chlusniembousniem napisał/a:

Znowu głupie pytania bez konkretnych informacji?

wyobraź sobie że to nie był jedyny ban jaki zaliczyłem w przeciągu ostatnio czasu, nadal nie ogarniasz najprostszych informacji?
Zgłoś
chlusniembousniem 2024-07-29, 11:46 1
Halman napisał/a:

wyobraź sobie że to nie był jedyny ban jaki zaliczyłem w przeciągu ostatnio czasu, nadal nie ogarniasz najprostszych informacji?

Ale to Ty napisałeś "na banie od prawie pięciu miesięcy". No Halman, kurde, tak jak napisałeś, taki napisałem żart, nic nie zmyślam, to nie bądź jak ten pedalarz z przeoranym rowem, tylko się uśmiechnij, że dobrze mi to wyszło
Zgłoś
goldfingaz 2024-07-29, 12:03
Jakbym to zobaczył live to przysięgam śmiałbym się gościowi w papę aż bym zemdlał.
Zgłoś
Gregor1494 2024-07-29, 12:53 1
Jako użytkownik elektryka chciałem złożyć pedalarzowi głęboki chuj w dupę, przez takich właśnie przygłupów śruba całej społeczności EV jest dopierdalana z roku na rok aż w końcu wszyscy będziemy spowrotem musieli przesiąść się w samochody, a te przygłupy będą zapierdalać z buta bo na samochód i tak pewnie nie stać.

[ Dodano: 2024-07-29, 12:57 ]
Jeździsz elektrykiem na przypale to się chociaż głąbie stosuj do prawa ruchu drogowego. I do wszystkich EV co to czytają - zakładajcie kurwa sobie światła(i kurwa są na aniexpress też takie co nie oślepiają) - nic mnie tak nie wkurwia jak zapierdalający nocą dostawca żarcia elektrykiem bez jebanego oświetlenia.
Zgłoś
elim 2024-07-29, 18:44
Jeśli rowerzysta był na rondzie to kierowca wymusił na nim pierwszeństwo i to kierowca jest tu większym debilem, jeszcze przyspiesza żeby popędzić pedalarza udowadniając dwoje niedojebanie, ale pedalarz też debil bo zamiast zwolnić i odpuścić bo mu debil wyjechał autem to ten pedałuje jak pojebany.
Zgłoś
żmij 2024-07-29, 19:06
elim napisał/a:

Jeśli rowerzysta był na rondzie to kierowca wymusił na nim pierwszeństwo i to kierowca jest tu większym debilem, jeszcze przyspiesza żeby popędzić pedalarza udowadniając dwoje niedojebanie, ale pedalarz też debil bo zamiast zwolnić i odpuścić bo mu debil wyjechał autem to ten pedałuje jak pojebany.

Niezły wysryw. W sumie gówno wart i debilny, ale spoko. Ćwicz.

Zgłoś
ssiwy 2024-07-29, 22:11
żmij napisał/a:

Art. 24. - [Wyprzedzanie] - Prawo o ruchu drogowym.
(...)
12.  Kierujący rowerem może wyprzedzać inne niż rower powoli jadące pojazdy z ich prawej strony.

No i co to ma przygłupie wspólnego z filmem?
Zgłoś
żmij 2024-07-29, 22:48
ssiwy napisał/a:

No i co to ma przygłupie wspólnego z filmem?

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Tyle.
Pedałuj dalej.
Zgłoś
ssiwy 2024-07-30, 12:50
żmij napisał/a:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Tyle. Że
Pedałuj dalej.

Pedałować to mozesz się dalej z kolegami. Nawet mój komentarz nie wzbudził chociaż minimalnej autorefleksji. Pewnie nawet matury nie masz, skoro przerasta cię czytanie ze zrozumieniem. Rowerzysta wyprzedzał z lewej strony, na rondzie, a ty coś wrzucasz o wyprzedzaniu z prawej, gdy pojazdy wolno jadą. Zawsze mam niesamowity ból dupy jak pomyślę, że tacy jak ty mają prawa wyborcze.
Zgłoś
żmij 2024-07-30, 13:46
ssiwy napisał/a:

Pedałować to mozesz się dalej z kolegami. Nawet mój komentarz nie wzbudził chociaż minimalnej autorefleksji. Pewnie nawet matury nie masz, skoro przerasta cię czytanie ze zrozumieniem. Rowerzysta wyprzedzał z lewej strony, na rondzie, a ty coś wrzucasz o wyprzedzaniu z prawej, gdy pojazdy wolno jadą. Zawsze mam niesamowity ból dupy jak pomyślę, że tacy jak ty mają prawa wyborcze.

Czytając Twój post stwierdzam, że jest mi zwyczajnie, tak po ludzku, przykro...
Przykro, że z takim IQ ukończyłeś jakąkolwiek szkołę, chłopczyku. No chyba, że jeszcze nie- w takim wypadku pozostaje powiedzieć jedno:
Pedałuj dalej, waginosceptyku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem