Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyjebać się o szynę przejeżdżając po niej w poprzek? to już gorzej niż kalectwo
Nie to było przyczyną, ale to, że przednie koło wpadło w szczelinę między tymi betonowymi płytami. A raczej to, że sam w tę szczelinę wjechał.
Nie to było przyczyną, ale to, że przednie koło wpadło w szczelinę między tymi betonowymi płytami. A raczej to, że sam w tę szczelinę wjechał.
Przyczyną był fakt, że gość jest pedalarzem
Podsumowując, do najlepszych mi daleko, ale coś tam tego doświadczenia w życiu wpadło.
Ni chuja nie widzę tu „karmy”!
Wyjebał się, z powodu chujowej nawierzchni – piwniczaki, możecie wrócić do swoich zajęć.
Nosz kurwa piwniczaki pierdolone!
Jestem kierowcą, czasem pieszym, a czasem pedalarzem, a i na pożyczajnej hulajnodze czasem jeżdżę.
Pracowałem kilka lat jako kierowca w piekarni, trochę z pizzą jeździłem, zdarzyło mi się kilka razy na zachód pojechać (zanim u nas ekspresówki i eski powstały, tylko całą noc przez Polskę).
Raz nawet busem ludzi do Monachium zawiozłem.
Podsumowując, do najlepszych mi daleko, ale coś tam tego doświadczenia w życiu wpadło.
Ni chuja nie widzę tu „karmy”!
Wyjebał się, z powodu chujowej nawierzchni – piwniczaki, możecie wrócić do swoich zajęć.
Ludzi wkurwia, że nie przeprowadził swojego wehikułu, tylko przejechał mimo braku ścieżki pedalarskiej.
Ludzi wkurwia, że nie przeprowadził swojego wehikułu, tylko przejechał mimo braku ścieżki pedalarskiej.
Ale na co ci ludzie się wkurwiają? Przecież miał zielone, a przejście było puste, nikomu nie zawadzał. Ci co są tak bardzo przepisowi, to chyba liczą na to, że policja w nagrodę wyrucha ich w dupę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów