Tak pewnie wygląda większość sadolowych rasistów
Nie mierz wszystkich swoją miarką
Peace
Nie jestem rasistą, dla mnie nie każdy ciapak i nie każdy murzyn jest bydlakiem skazanym z góry na śmierć z powodu koloru skóry, ale są idioci, a raczej duży procent idiotów przedstawicieli danej rasy, którzy zamiast "ratować" swoich przedstawicieli (chodzi o kolor skóry) odpierdalają akcje, które ich przekreślają w oczach np. białasów. I jest ich kurwa 99% i racja większość "sadoli" będzie pierdolić jakim jestem chujem, ale gdyby znalazło się w takiej sytuacji nie byliby tacy mądrzy. I chuj w dupę wszystkim mądralom, którzy nawet na oczy nie widzieli i nie gadali z murzynem a pierdolą głupoty.
Peace
Nie trzeba się tak unosić. Wszakże to tylko Sadistic. Chociaż zgadzam się z twoimi słowami
Zapomniałem:pedofile-islamiśći niezależnie od koloru nie mają wstępu.
Tak ogólnie to największy twardziel by się obsrał jak by go otoczyli tacy pojebani czarni recydywiści, a ten gnojek ile ma lat? 15?
Rozumiecie chyba że te "więzienne programy" są dla picu?
Tak ogólnie to największy twardziel by się obsrał jak by go otoczyli tacy pojebani czarni recydywiści, a ten gnojek ile ma lat? 15?
Ma 16 lat.