18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Karma w proszku typu instant
~Velture • 2023-06-28, 15:18
Z opisu:
Cytat:

Zmiana pasa w ostatniej chwili, klakson, hamowanie, nieudana próba wyprzedzenia, zajechanie i zablokowanie drogi... policja była na miejscu.
Agresor został ukarany mandatem. Policja spisała dane autor jako świadka.

Nowy Dwór Mazowiecki

Pozwoliłem sobie to trochę przyśpieszyć bo w oryginale to prawie trzy i pół minuty.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
DonKutassinio 2023-06-28, 23:03 1
Swoją drogą nagrywający tępa pipa, bo miał miejsce i mógł wpuścić tego napinacza ze skody. Dwa palanty siebie warte.

Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
MysteryMan 2023-06-28, 23:08
motylekwbrzuchu napisał/a:

Kolejny pedał z kamerką Sadolowe cipki będą zachwycone, bo jest "karma" dla gościa, który w ich wyobrażeniach jest uosobieniem złych kolegów ze szkoły, którzy na długiej przerwie robili im szuwara w kiblu.

haha bardzo dobrze że miał kamerkę w aucie to podstawa
Zgłoś
adrian294 2023-06-28, 23:13
Jeden i drugi się siebie warci
Zgłoś
m................l 2023-06-28, 23:54
Zero kurwa kultury. Wystarczyło debulu autorze nagrania przychamować, wpuścić skodę i byli by wszyscy zadowoleni a tak. Wyłazi chamstwo z Ciebie i ze Skodziarza a każdy niewinny oczywiście, a Winni obaj.
Zgłoś
marekclub 2023-06-29, 0:29
skodom to pizjdy jezdzom
Zgłoś
smc 2023-06-29, 1:58 1
Ja do swojej skody przyczepiłem znaczek łady i już jest mniejszy wstyd...
Zgłoś
JebacPiSForever 2023-06-29, 6:43 1
Chuj przynajmniej dzieciom frajdę sprawili.

RodrigoCortez napisał/a:

takie teksty wobec "KARMY" ? to chyba ty jechałeś tym autem, powiedz ile pały ci wlepiły ?

Wziął do dzioba razem z dzwonami dwóm naraz opierdolił kukułkę i skończyło się na wręczeniem wizytówki.
Zgłoś
poliqon 2023-06-29, 11:57 1
Wujek mojego kolegi zachorował na raka i nie miał szans już, postanowił że przed śmiercią zrobi coś pożytecznego i coś odjebie. Tak się składa że woził zawsze siekierę w samochodzie. I trafił właśnie na takiego napinacza. No i ... wpierdolił mu tą siekierę prosto w czaszkę jechał z nim ojciec kolegi, i mówił że wyglądało to tak jak na filmach tarantino Ale typ musiał mieć minę hahaha pierdolony napinacz. Jak zachoruję to też coś takiego zrobię. Jak masz umierać to niech ktoś zapamięta chociaż twoje zejście, albo napisze coś o tobie.
Zgłoś
DetektywZajac 2023-06-29, 14:10
cieżko było chłopa wpuścić, jak jechał z kierunkiem przecież była jeszcze przerywana linia i nie byla to autostrada gdzie sie zapierdala
Zgłoś
zotrix 2023-06-29, 14:38

Kolejny pedał z kamerką Sadolowe cipki będą zachwycone, bo jest "karma" dla gościa, który w ich wyobrażeniach jest uosobieniem złych kolegów ze szkoły, którzy na długiej przerwie robili im szuwara w kiblu.

nie zesraj się, widać, że doświadczenie w temacie jest
Zgłoś
AnonnnXX55598 2023-06-29, 15:18
Oczywiście Karynka musiała wydrzeć pizdę na kaszojadów xDDD
Zgłoś
p................k 2023-06-29, 16:45
dgfdfg napisał/a:

Wujek mojego kolegi zachorował na raka i nie miał szans już, postanowił że przed śmiercią zrobi coś pożytecznego i coś odjebie. Tak się składa że woził zawsze siekierę w samochodzie. I trafił właśnie na takiego napinacza. No i ... wpierdolił mu tą siekierę prosto w czaszkę jechał z nim ojciec kolegi, i mówił że wyglądało to tak jak na filmach tarantino Ale typ musiał mieć minę hahaha pierdolony napinacz. Jak zachoruję to też coś takiego zrobię. Jak masz umierać to niech ktoś zapamięta chociaż twoje zejście, albo napisze coś o tobie.

Zapewne akcja wydarzyła się w 1991 r. i nie ma żadnych dowodów ani wzmianki w mediach o tym morderstwie?
Zgłoś
sklepkabzinski 2023-06-29, 16:47
Stara chyba nie ma poczucia humoru.
Zgłoś
Policeman 2023-06-29, 17:22

Co ty pierdolisz lebiego, co to ma za znaczenie? Jak chcesz zmienić pas, robisz to przed ciągłą, a nie do ostatniego momentu i wpierdalasz się komuś pod koła. Nie umiesz jeździć [tak jak i myśleć] to nie wsiadaj kurwa za kółko i nie odzywaj się o prowadzeniu auta. A jak chcesz wysiadać do bitki to powodzenia, możesz się raz przeliczyć i potem faktycznie pozostanie ci tylko komunikacja drogą elektroniczną, bo zęby będą na drutach.
Zgłoś
uzytkownik609 2023-06-29, 19:37
Rikord widjo
Zajebał im wszystkim kamerki to się zesra z tęsknoty
Po co hamował? Czemu nie wpuścił? Idiota bez rozumu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów