Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
bardzo dobrze, niech zdycha, też bym poczekał
Stoi w stresie, wmurowana, za oknem widzi agresora. Może se stać i stać.
Za jełopem stoi jego koleżanka, która jedyne, co z siebie wydusiła, to jakaś przerażona poza. Dlaczego nie dzwoni??
Z piwnicy, po sojowym late, możesz na spokojnie wszystko przemyśleć i napisać.
Jaka kurwa koleżanka?? To jest dziecko. Pewnie jego córka która faktycznie ma prawo być sparaliżowana strachem że jej ojciec na jej oczach się wykrwawia!
I tak jak on ma czas przemyśleć wszystko w piwnicy tak samo będą mieli czas śledczy uznający że pomoc nie została udzielona. Smutne bo twierdzę że chuj powinien zdechnąć, wolna amerykanka ale tak wygląda prawo, niestety. :d
Jebał go pies i twoje lewackie myślenie.
To przez takich jak ty, w tym kraju, człowiek z bronią pierwszy spierdala z zamieszania, bo wie, że nie ma sytuacji, w której prokurator mu odpuści na milimetr.
Bandyta taki jak na filmie jest dobrem chronionym prawem w tym kraju i może robić co chce. Praworządny obywatel zaś, może się dać zabić i dopiero później bronić.
Na szczęście scenka nie jest z PL i pan ładny spokojnie się wyleje na chodnik.
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
lewaczku oj lewaczku, wy zawsze wszyscy taki skorzy do pomocy ale zawsze czyimiś rękami, jak ja wami gardze to aż mnie skręca.
Zwykły pasek od spodni potrafi też uratowac życie w takim przypadku.
Myślisz że ten Wieprz nosi pasek do spodni? bardziej obstawiam gacie na gumce...
Jebał go pies i twoje lewackie myślenie.
To przez takich jak ty, w tym kraju, człowiek z bronią pierwszy spierdala z zamieszania, bo wie, że nie ma sytuacji, w której prokurator mu odpuści na milimetr.
Bandyta taki jak na filmie jest dobrem chronionym prawem w tym kraju i może robić co chce. Praworządny obywatel zaś, może się dać zabić i dopiero później bronić.
Na szczęście scenka nie jest z PL i pan ładny spokojnie się wyleje na chodnik.
Stwierdzam jak to wygląda. Stwierdzam fakt. Masz tu jeszcze jeden "woda jest mokra". Stwierdziłem surowy fakt po czym dodałem że moim zdaniem powinien zdechnąć.
To co ja dałem od siebie to chęć żeby typo zszedł na trawniku przez własną głupotę. To jest to moje "lewackie myślenie"? Ty w ogóle jakkolwiek myślisz, czasem chociaż?
Przez ludzi którzy twierdzą że śmiecie powinny zdychać "w tym kraju, człowiek z bronią pierwszy spierdala z zamieszania, bo wie, że nie ma sytuacji, w której prokurator mu odpuści na milimetr."??
Nie jesteś za bystry.
ale co sie miala spieszyć. szansa na pozbycie sie agresora w zgodzie z prawem sie nadarzyła to babka skorzystala.
Nie rozmawiaj sam ze sobą.
Zły znak…
O boże.. Oznaczył się zły komentarz. Co teraz? Wszyscy zginiemy.. Nie rób z siebie debila jak byś nie wiedział co się stało. :d
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów