Zbił szybę, szyba zrobila ciachu ciachu. Osobnik z nagrania prosi o wezwanie pogotowia, a Amy jakoś nie śpieszy się z tym zbytnio
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:55
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skurwesyn myślał ze ma tytanowa rączkę
Ejmi plis kol
leonidkacap napisał/a:
ale pizda
Potwierdzam, niezła z niego pizda.
Na miejscu Emily tarzałbym się tam ze śmiechu.
BambiPMT napisał/a:
Hehehe. Dobre. Ciekawe, czy przeżył 😀.
Mieliśmy tutaj już jednego takiego co wyjebał szybę nogą i zdechł na miejscu.
Nie mogę tematu odszukać ale chyba do lekarza/weterynarza/apteki się włamał z buta i tyle było z jego przygody z ta planetą.
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Najpierw wezwie policję. Tam będą pytać o imię i nazwisko, adres, numer buta, pogodę i takie tam...
A w międzyczasie agresor się uspokoi.
A w międzyczasie agresor się uspokoi.
Obstawiam że typ przeżył, jednak filmik sam w sobie jest materiałem dowodowym na nieudzielenie pomocy za co już jest ładny wyrok.
Jan_Boruta napisał/a:
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Stoi w stresie, wmurowana, za oknem widzi agresora. Może se stać i stać.
Za jełopem stoi jego koleżanka, która jedyne, co z siebie wydusiła, to jakaś przerażona poza. Dlaczego nie dzwoni??
Z piwnicy, po sojowym late, możesz na spokojnie wszystko przemyśleć i napisać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów