Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Żartujesz sobie? Ktoś go prosił wkładać łapę gdzie nie trzeba? Pies go jebał...
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Jasne, a typ wyjebał tą szybę dla rozrywki, to taki nieszkodliwy prank tylko. Chuj wie, co robił wcześniej, może napierdalał ją jak worek? A może to miał być dopiero wstęp do poważniejszej akcji? Nie wiemy, ale możemy się domyśleć.
Gdyby mnie się to przytrafiło, to stałbym i patrzył aż się wykrwawi. Dla własnego bezpieczeństwa, bo tak mi mówi instynkt samozachowawczy. To naturalny, ludzki odruch.
Ty jesteś debil czy upośledzony? Jakby cię jakiś typ napadł i chuj wie co ci chciał zrobić ale sam se zrobił krzywdę też byś tak chętnie dzwonił?
Mieliśmy tutaj już jednego takiego co wyjebał szybę nogą i zdechł na miejscu.
Nie mogę tematu odszukać ale chyba do lekarza/weterynarza/apteki się włamał z buta i tyle było z jego przygody z ta planetą.
Nie chce być obcesowy, ale chyba TY nie powinieneś się wypowiadać w temacie NÓG.
Jak tak można najeżdżać na wielebnego Wikariusza z Dąbrowy Górniczej... 🤔
Mieliśmy tutaj już jednego takiego co wyjebał szybę nogą i zdechł na miejscu.
Nie mogę tematu odszukać ale chyba do lekarza/weterynarza/apteki się włamał z buta i tyle było z jego przygody z ta planetą.
Pamiętam ten filmik, koleś włamał się do apteki i wykrwawił w miejscu pełnym opasek zaciskowych i innych medycznych rzeczy.
Obstawiam że typ przeżył, jednak filmik sam w sobie jest materiałem dowodowym na nieudzielenie pomocy za co już jest ładny wyrok.
Nie koniecznie, reakcją na agresje może być prerażenie które unieruchamia tym bardziej widok krwi powodować może szok i takie przedstawienie sprawy może zwalniać z nie udzielenia pomocy. Tak samo ta co wysiadła z samochodu. Też powinna odpowiadać.? Jej zachowanie raczej nie wskazuje na taką możliwość. Koniec rozprawy. Pisz odwołanie.
Hmm. No nie wiem. Może faktycznie gość wygląda na potulnego misia i nie stracił nad sobą kontroli.
A tak na serio. Zapewne nie bez powodu był na zewnątrz, a Emy nie chciała go wpuścić. Zwykle powodem niewpuszczenia połączonym z filmowaniem jest strach. No i faktycznie. Nasz misiu wybił szybę ze strachu.
No ok, może coś pokręciłem.