Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Przeciez to jest jakis pierdolniety przemocowiec - silny wobec slabszych, jak ktos cie bedzie atakowal np sztyletem i sam sie dziabnie, to na chuj mu udzielac pomoc watpie by mial z tym problem pies albo sad poki taki chodzi i stwarza zagrozenie
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaTo trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
A po chuj ma wzywać karetkę do śmiecia co stwarzał dla niej zagrożenie i wybił jej szybę? Chuj z nim tak jak i z tobą. Życie to nie internet dzieci.
telefon by mi się rozładował akurat, albo nogę bym se zwichnał.
nie wiem co, ale na pewno bym coś miał wazniejszego do zrobienia.
no ni chuja.
ale przez tą zbitą szybkę bym zerkał oczywiście.
To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Umrzyj.
A przynajmniej się nie rozmnażaj trollu.
Mieliśmy tutaj już jednego takiego co wyjebał szybę nogą i zdechł na miejscu.
Nie mogę tematu odszukać ale chyba do lekarza/weterynarza/apteki się włamał z buta i tyle było z jego przygody z ta planetą.
Kurwa napisz, że był to Ukrainiec
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?To trzeba być podczłowiekiem żeby nie wezwać pogotowia. Pomijam prawo gdzie obowiązkiem jest wezwanie pomocy, ale zwyczajnie po ludzku nie mieć takiego odruchu to trzeba mieć coś nie tak z głową. Chłop się wykrwawia i nie stanowi zagrożenia a Amy dalej nagrywa. Zdrowy człowiek powinien udzielić pomocy, a później sobie dochodzić sprawiedliwości czy mścić się za swoje żale, ale nie tak..
Minęło kurwa 20 sekund. Po drugie chuj mu w dupę. Nawet szyby wyjebać nie potrafi. A po trzecie jak tak krwawi to nawet nie zdążą przyjechać. A po czwarte miał jakieś kurwiszcze że sobą, ono mogło zadzwonić. No i sam mógł zadzwonić zamiast skamleć jak pizda.
Do końca miałem nadzieję, że komentarz zakończy się słowami typu: nie no żartuję przecież. Gość ci wybija szybę, a ty: "ojej biedaczek się wykrwawi. Już dzwonię. Wytrzymaj do przyjazdu karetki."
[ Dodano 2024-12-16, 16:07 ]
A tak poza tym to własne bezpieczeństwo jest najważniejsze więc nie musisz ratować agresywnego gościa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów