📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dla tych ekhm ludzi to jest jedyny możliwy wodopój.Ta wersja to jest luksusowa,na czas wakacji za Azora budą
Gość nazywa się Austin Miles Geter i nagrywa 7sek. filmiki na stronkę Vine.co - Więc nie kłam kur**a, że materiał własny.
[up] Może chodzi o to że własnoręcznie wrzucił na sadola hehe
A może on się tak naprawdę nazywa? Gdzie jest rutkowski kiedy jest potrzebny?! Albo chociaż internetowy sherlock?
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Ło Jezu Czarne piranie.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Kan4rch napisał/a:
Gość nazywa się Austin Miles Geter i nagrywa 7sek. filmiki na stronkę Vine.co - Więc nie kłam kur**a, że materiał własny.
Ktoś tu nie potrafi załapać żartu... i wkleja pedalskie gwiazdki w kurwa
Było napisał/a:
Materiał własny, tata kazał mi nakarmić naszych... ekhm ludzi przy wodopoju
Eeee... Chwalisz się czy żalisz?
@cryo
Przypierdalasz się,że koleś daje gwiazdki a sam masz
Tak poza tym jakbyś nie wiedział jest taka opcja jak:Cenzura wulgaryzmów Nie każdy ma wyłączoną. Jak się nie podoba to najpierw sam wyłącz a nie przywalaj się do innych;)
Tak poza tym jakbyś nie wiedział jest taka opcja jak:Cenzura wulgaryzmów Nie każdy ma wyłączoną. Jak się nie podoba to najpierw sam wyłącz a nie przywalaj się do innych;)
Mr.Hardistic napisał/a:
Ło Jezu Czarne piranie.
czarne pranie
Kan4rch napisał/a:
Nosz kurwa ja po prostu chciałem uatrakcyjnić średni filmik jakimś pesudo śmiesznym komentarzem... serio nie łapiesz?
jak już zdecydował się ktoś wyprać czarne szmaty
to przydało by się dolać
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
to przydało by się dolać
Ale Cryo ma zakropkowane przez automat, a Kan4rch sam sobie wygwiazdkował. Diabeł tkwi w szczególach.
We are the imagination of ourselves.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów