Posiłek dość długo i skutecznie się opierał, ale mały dino znalazł sposób...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki prawie kotek, myszy likwiduje
Ja pierdolę. Z zapartym tchem oglądałem od pierwszej do ostatniej sekundy. Takie materiały uwielbiam i takiego Sadistica chcę!
No ale czemu ten biedny zwierzaczek musi tym chomikiem walić o elastyczne szyby z pleksy?
Tam powinien być kamyk jakiś, co by szybciej sobie jedzonko mógł przyrządzić.
Tam powinien być kamyk jakiś, co by szybciej sobie jedzonko mógł przyrządzić.
Co on kurwa chciał schabowe z niego zrobić? Jebał go o ściany jak tłuczkiem
I po co nagrywać takie filmiki DMT ? dla kogo to ? .Brak Ci atencji u innych ludzi ? Ja co wieczór karmie kota , psa i nie robię z tego wydarzenia
songoku86 napisał/a:
I po co nagrywać takie filmiki DMT ? dla kogo to ? .Brak Ci atencji u innych ludzi ? Ja co wieczór karmie kota , psa i nie robię z tego wydarzenia
Karmisz kota psem czy na odwrót ? Może jednak nagraj.
Tyle czasu zajął jeden szczurek takiemu skurwielowi? Jakby dał tam dwa takie szczury, albo jednego dzikiego z kanału to za pewne by go wjebały. Ale najchętniej obejrzałbym materiał jak kilkaset takich szczurów zajmuje się nagrywającym. Na filmie pt. "Man behind the sun" była pokazana faktyczna scena co potrafią zrobić w chwilę z kotem, zatem ciekawa sprawa co zrobiłyby z taką niedowartościowaną ciotą.
A potem szczurek oko wygryzie warankowi i będzie płacz...
Nawet śmieszne. Fajnie tym szczurem napierdalał o ściany z pleksy, a potem go topił w wodzie.
A wy tam nie zesrajcie się w komentarzach.
A wy tam nie zesrajcie się w komentarzach.
przemkosz napisał/a:
Piepszony sadysta
Czysta natura a nie sadyzm. Szkoda małej mysze, ale tak już ten świat jest skonstruowany. Nie ma co popadać w skrajność z tym rzucaniem się rejtanem przed zwierzętami.
natura taka tylko jebany psychol podnieca się tym, jak ktoś nie ma udomowionych zwierząt to nie zrozumie, a to dzikie gówno w plexie zapewne powinno mieć wybieg jak ta cała jego gówno sklejka która odleci z pierwszym tornadem w jego zasranej oklahomie, ahhh po prostu gdy widzę w jakiejkolwiek formie krzywdę zwierzaka to mnie szlag jasny trafi, krew jasna zaleje, pieruny siarczyste łogniste itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów