📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadistic.pl/zolw-vs-szczury-vt119713.htm Inny filmik z tym żółwiem, bardziej sadystyczny
Rems napisał/a:
nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy jarają się karmienia swojego pupila czymś żywym.. nie wiem kurwa staje wam od tego, może pora znaleźć sobie kobietę?
powyższe filmiki nie obrzydzają mnie, ale też nie widzę sensu w publikowaniu takiego szajsu.
Wsadźcie sobie chuja do klatki swojego pupila a ja będę tylko mieć nadzieję, że był to zajebiście jadowity zwierz
poszła ciota .. a kysz !!
Kurwa nie wiedzialem ze z zolwi tacy mordercy sa
I kolejny raz je***i obrońcy praw zwierząt, pacyfiści i wyborcy palikota zaczeli dyskutować jaki ten filmik jest zły i niedobry. Wchodzicie na stronę sadistic.pl wiec szykujcie się na sadystyczne rzeczy a nie relacje z marszu tolerancji bądź mszy św.
Za mocne dla mnie. Bo idiotów mi nie żal, a bezbronnych zwierząt już tak. Mam nadzieję, że kiedyś palucha upierdzieli właścicielowi.
Nie jest ani dobry ani zły. Po to mamy możliwość komentowania żeby dyskutować za i przeciw takiego postępowania. Ja np. nie mam wyrobionego zdania. Z jednej strony coś taki żółw jeść musi i jakby był na wolności to pewnie w podobny sposób by się żywił. Z drugiej jednak można go nakarmić w bardziej humanitarny sposób - dać mu już zajebaną mysz, taką, która nie musi cierpieć próbując uciec. Dla żółwia to jeden chuj czy ta mysz się rusza czy nie, jego główny cel to nażreć się a potem zesrać. Radocha jest dla właściciela, który lubi patrzeć jak zwierzę cierpi (co kto lubi, nie mam zamiaru go osądzać ani potępiać) a nie dla żółwia. To nie Husky, który musi się wybiegać, żeby być zdrowym. Mimo wszystko raz na jakiś czas dobrze jest popatrzeć na takie krwawe posiłki i podziwiać brutalność z pozoru łagodnych zwierzaków ^^
Jak nazywa się piosenka z drugiego filmiku? Michael Jackson- Billie jean... i co dalej ?
wyjć napisał/a:
Jak nazywa się piosenka z drugiego filmiku? Michael Jackson- Billie jean... i co dalej ?
Michael Srekson, a nie... To utwór Smooth Criminal - Alien Ant Farm
Żółw - esencja drapieżnika.
Cytat:
Szczęki masywne ostro zakończone, górna hakowato zagięta, przypominająca sępi dziób (siła nacisku szczęk wynosi ok. 75 kg/cm2 i jest jedną z największych wśród kręgowców).
Rozmiary
Długość karapaksu do 80 cm.
Masa ciała do ok. 90 kg.
Lepiej żeby nie dziabnął palca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów