📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Nie moje, znalazłem przypadkiem. Chciałem sobie kupić takiego bo mi się podoba, ale nie mam warunków, zwłaszcza, że rosną do sporych rozmiarów.
@up. jak rosną do sporych rozmiarów to co potem żre taki duży? kota mu się wrzuca?
nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy jarają się karmienia swojego pupila czymś żywym.. nie wiem kurwa staje wam od tego, może pora znaleźć sobie kobietę?
powyższe filmiki nie obrzydzają mnie, ale też nie widzę sensu w publikowaniu takiego szajsu.
Wsadźcie sobie chuja do klatki swojego pupila a ja będę tylko mieć nadzieję, że był to zajebiście jadowity zwierz
powyższe filmiki nie obrzydzają mnie, ale też nie widzę sensu w publikowaniu takiego szajsu.
Wsadźcie sobie chuja do klatki swojego pupila a ja będę tylko mieć nadzieję, że był to zajebiście jadowity zwierz
Ja pierdolę, cioty wpierdalające codziennie szynkę, znów będą płakać że ktoś ma mięsożerne zwierze w domu. Serio jebani ignoranci i debile z Was. Ja wczoraj musiałem Anakondę żółtą nakarmić żywym szczurem. Zdołowałem się bo szczury to są fajne inteligentne zwierzaki. Ale sam wpierdzialam mięso i wiem że mój wąż też musi coś zjeść. Ale to prawda, jarać się śmiercią jakiegokolwiek zwierzaka to debilizm.
jak podrosnie to na noc na dwór wypuszczasz:D fajna sprawa bo jak zdechnie można sobie dobrą kiepiarke robić
Ale muzyka rzeczywiście pasuje do tego filmiku jak skarpetki do sandałów...
Rems napisał/a:
nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy jarają się karmienia swojego pupila czymś żywym.. nie wiem kurwa staje wam od tego, może pora znaleźć sobie kobietę?
Ale co dupa cie boli? Po to sobie kupił tego zwierzaka, żeby go obserwować, bo jeść go raczej kurwa nie będzie.
jebany wielki brzydki wpierdalacz szczurów
Zadziwia mnie wola przetrwania tych małych szkodników. Mam na myśli myszy. Dobre 1,5 minuty pod wodą z rozjebanym bebechem i łbem miażdżonym przez uścisk żółwia (który jakby nie patrzył jest kurewsko mocny) a nadal ma siłę się wyrywać i machać bezradnie łapkami. Większość z Was pewnie widziała filmik/gifa z dużo większym żółwiem, który jednym kłapnięciem rozerwał mysz na pół i podczas gdy gad wpieprzał tylną część myszy, jej druga połowa pływała beztrosko po akwarium nadal próbując uciec Nie mniej jednak nadal trochę mi ich szkoda no ale cóż, kanapki z serem wpierdalać nie będzie.
No i po raz kolejny zaapeluję do hodowców - zamiast myszy wsadźcie swoim pupilom do terrarium/akwarium własnego kutasa i nagrajcie to. Chętnie pooglądam to na hardzie, a wasze poświęcenie nagrodzone zostanie masą piw.
No i po raz kolejny zaapeluję do hodowców - zamiast myszy wsadźcie swoim pupilom do terrarium/akwarium własnego kutasa i nagrajcie to. Chętnie pooglądam to na hardzie, a wasze poświęcenie nagrodzone zostanie masą piw.
Ja lubię patrzeć na polujące zwierzaki nie ważne czy to w domostwie czy może na wolności, pała mi od tego nie staje i dziewczynę mam ale jednak w tym coś jest ciekawego dla mnie i tyle... a jeżeli nie podoba Ci się to to nie oglądaj, szukaj dalej "little ponny" or what u wanna...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów