📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sam mam zolwia czerwonolicego i wiem ze karmienie zwierza ssakami jest bledem. Taki ssak jest zle trawiony ,zawiera tluszcze z ktorymi zolw nie daje rady co w efekcie skroci zycie naszego mordercy. Polecam karmienie roznego rodzaju slimakami,rybami czy robactwem. Zolwie nie przejmuja sie tym ze ich ofiara jest w polowie rozmiaru ich samych i zra do upadlego. Z drugiej strony nie warto tez przekarmiac no chyba ze chce sie zmieniac wode co tydzien. Najwieksza frajda jest ze slimakow. Zolw wyciaga je cale z muszelek i wcina ze smakiem. Muszelki ustawiamy na polce jako pamiatki znad morza.
Uwolnic Krakena !!
Garota debilu jebany. A czy ty wpierdalasz żywą krowę? NIE! Więc zamknij ten swój przemądrzały ryj. Co za problem wrzucać takiemu żółwiowi surowe mięcho?
Rems napisał/a:
nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy jarają się karmienia swojego pupila czymś żywym.. nie wiem kurwa staje wam od tego, może pora znaleźć sobie kobietę?
powyższe filmiki nie obrzydzają mnie, ale też nie widzę sensu w publikowaniu takiego szajsu.
Wsadźcie sobie chuja do klatki swojego pupila a ja będę tylko mieć nadzieję, że był to zajebiście jadowity zwierz
usuń konto z sadistic bo nie jesteś godzien
Jaki jest tytuł utworku z pierwszego filmiku? Z góry dzięki za odpowiedź.
Czekać tylko,aż jakiś fanatyk greenpeace zrobi mu za to wjazd na chatę.
donnu88 napisał/a:
usuń konto z sadistic bo nie jesteś godzien
Kim ty kurwa jesteś lapsie żeby o tym decydować!?
Ja tam sie na zwierzętach nie znam i wiem, że żółwie i węże nie są do głaskania, itp ale chciałbym coś takiego czasami wyjąć żeby sobie po łóżku nawet pobiegał, a skoro wpierdala żywe żarcie to bujający się palec człowieka też upierdoli. Nie lepiej karmić czymś martwym, albo kawałkiem mięsa jak to ktoś wcześniej napisał?
Wiadomo, że musi coś wpierdalać, i że samemu nie żyje się o samych jarzynkach, ale mimo wszystko trochę przykro patrzeć na męczarnie takiej fajniuchej mychy. No cóż lajf is brutal, najsilniejsi przetrwają..
żywymi karmić to kurestwo, ogluszyc/zabic szybko/kupić martwe ale nie żywe które się meczy.
ok my jemy mięso, ale czy kurwa żywe? bierzemy jebaną świni i rozprówamy żywcem brzuch i wpierdalamy? nie.
ok my jemy mięso, ale czy kurwa żywe? bierzemy jebaną świni i rozprówamy żywcem brzuch i wpierdalamy? nie.
Dobrze, że napisałeś nazwę też po łacinie, bo bym nie wiedział o co chodzi.
aqwsderfgtyhjuiklop112594 napisał/a:
żywymi karmić to kurestwo, ogluszyc/zabic szybko/kupić martwe ale nie żywe które się meczy.
na wsi starym(?) zwyczajem podwiesza się żywą świnie do krokwi za tylne racice i podrzyna gardło, czeka aż się wykrwawi, smaży (bo lepiej smakuje) i wpierdala więc tak, tak się robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów