📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spodziewałem się weża albo jakiegoś warana, czy czegoś w tym stylu, a tu niespodzianka, piwo.
Dobra fretka, bynajmniej ptasior parapetu nie zasra
Pojebusy od praw zwierząt - oficjalnie spuszczam Was ze smyczy i ściągam Wam kagańce.
A autor filmu - piwko
A autor filmu - piwko
Jakie prawa zwierząt? Przecież to Rosja, tam nie ma żadnych praw...
Ale bajzel.. masakra:)
Dobry film, chciałbym mieś takiego gryzonia
dobrze.... w końcu jakiś pożytek z tych dachozasrańców!!! nic tylko żrą na starówce i później srają na auta...
Nie. Albo karma, albo sprawna ofiara. Oskubanie skrzydeł z lotek tylko po to, żeby twoja pedalska fretka nie dostała zadyszki podczas polowania nigdy nie uzyska mojego poparcia...
90% z was jest tak samo pożyteczna jak te gołębie, albo i mniej, też tylko żrycie i sracie.
Taki gołąb to główne pożywienie drapieżników tych latających i biegających ale w na wolności ma jakieś szanse na obronę, a nie oskubane lotki i wymęczone przez ruskie łapy. Tym, którzy lubia takie zabawy proponuję wyjazd do jakiegoś dzikiego kraju żeby was związali i obcieli łby jak na pewnym filmiku również z rosji.
Taki gołąb to główne pożywienie drapieżników tych latających i biegających ale w na wolności ma jakieś szanse na obronę, a nie oskubane lotki i wymęczone przez ruskie łapy. Tym, którzy lubia takie zabawy proponuję wyjazd do jakiegoś dzikiego kraju żeby was związali i obcieli łby jak na pewnym filmiku również z rosji.
@synmackazklanu
Spora czesc z nas placi jeszcze podatki, ktore choc w drobnej czesci, daja Ci mozliwosc skorzystania z darmowej wizyty u lekarza, uzyskania zasilku w razie czasowych problemow z robota, braku oplaty pobieranej za uratowanie Ci zycia przez ratownikow medycznych, policje, straz. Wiec czemu przejmujesz sie bardziej tym zasrancem dachowym niz czlowiekiem, z ktorym ponad wszelka watpliwosc masz wiecej wspolnego. A natura sama w sobie nie jest sprawiedliwa. Chocby poprzez powstawanie osobnikow z genami letalnymi lub zmianami, prowadzacymi do smierci organizmu w krotkim okresie czasu, badz niezdolnymi do samodzielnego istnienia.
Spora czesc z nas placi jeszcze podatki, ktore choc w drobnej czesci, daja Ci mozliwosc skorzystania z darmowej wizyty u lekarza, uzyskania zasilku w razie czasowych problemow z robota, braku oplaty pobieranej za uratowanie Ci zycia przez ratownikow medycznych, policje, straz. Wiec czemu przejmujesz sie bardziej tym zasrancem dachowym niz czlowiekiem, z ktorym ponad wszelka watpliwosc masz wiecej wspolnego. A natura sama w sobie nie jest sprawiedliwa. Chocby poprzez powstawanie osobnikow z genami letalnymi lub zmianami, prowadzacymi do smierci organizmu w krotkim okresie czasu, badz niezdolnymi do samodzielnego istnienia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów