📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Karmnik dla modliszek.
Przychodzisz do punktu i czekasz aż żarcie przyleci ciepłe i świeże :p
Przychodzisz do punktu i czekasz aż żarcie przyleci ciepłe i świeże :p
Fajnie lamentują, a mogli po prostu zdjąć modliszke z karminika, jak ja zauważyli. Dla ludzi jest zupelnie nie groźna. Obserwowali więc ją widzieli, modliszki nie poruszają sie szybko, nie wzieła się tam znienacka.
to oglądający są winni smierci ptaszka, nie reagując w porę, więc mogli by zamknąć mordy albo cieszyć sie z dokarmienia modliszki.
to oglądający są winni smierci ptaszka, nie reagując w porę, więc mogli by zamknąć mordy albo cieszyć sie z dokarmienia modliszki.
Exclip napisał/a:
Fajnie lamentują, a mogli po prostu zdjąć modliszke z karminika, jak ja zauważyli. Dla ludzi jest zupelnie nie groźna. Obserwowali więc ją widzieli, modliszki nie poruszają sie szybko, nie wzieła się tam znienacka.
Pamiętaj, że modliszki latają. Więc pewnie wzięła się tam z powietrza gdyby zdjęli z poidła to płakaliby znów, gdyby się okazało, że modliszka upolowała coś w trawie. Takim się nie dogodzi.
jak by ta głupia suka uzyla kapcia to ptaszek by zył. Film kręcony u małp. Jestem rasistą.
Czemu wyją, w czym modliszki są gorsze od ptaszka?
Przecież taka modliszka nie zeżre całego kolibra. Weźmie kilka kęsów i go wypuści, przecież nie spędzi z nim wieczności na tym karmniku. Czasem trzeba się np. wystać albo pójść zabawić z jakąś niunią.
PabloSkills napisał/a:
Przecież taka modliszka nie zeżre całego kolibra. Weźmie kilka kęsów i go wypuści, przecież nie spędzi z nim wieczności na tym karmniku. Czasem trzeba się np. wystać albo pójść zabawić z jakąś niunią.
Ziomek w tle śmieje się jak prawdziwy sadol.
Już pewnie powąchuje gówno ojca.
Już pewnie powąchuje gówno ojca.
KoniecZartow napisał/a:
Pamiętaj, że modliszki latają. Więc pewnie wzięła się tam z powietrza gdyby zdjęli z poidła to płakaliby znów, gdyby się okazało, że modliszka upolowała coś w trawie. Takim się nie dogodzi.
No to wystarczyło ją zajebać
jak ta modliszka go wpierdoli to będzie cud nad wisła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów