Panna da Silva traktuje imprezy karnawałowe jako dodatkowe źródło dochodu, nie dając dupy za kasę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Cała ta jej twarz te
Czy tylko ja dostrzegam tam niewinność?
Vinyl napisał/a:
Cała ta jej twarz te
Zdolna dziewczyna.... Tym ludziom tyle zajebac?
sothis napisał/a:
Zdolna dziewczyna.... Tym ludziom tyle zajebac?
Kraść mógł kto inny (facet, a kto wie może nawet kilku) a ona tylko zbierała.
Złapany złodziej nie ma przy sobie nic a jej nikt nie podejrzewał - ale jak widać nóżka się powinęła....
Szkoda, że złapali ja policjanci a nie uczestnicy karnawału. Trafiłaby na inny dział
Powinna jeszcze kucnąć i kaszlnąć, pewnie jeszcze kilka by wyleciało.
Czy tatuaz na szyi to "Jesus"?
Na deskowaniu się nie skonczy
Kodeks Hammurabiego jednak był edukujący, za kradzież upierdolić łapy i tyle, bo ten uśmiech na twarzy to taki mało przekonujący do dokonanego przestępstwa. Jeszcze kamieniem po ryju dostać dla pewności.
Łapy do obcięcia powinny pójść. Kradzież z wyjątkiem może jedzenia które powinno być łagodniej traktowane tak powinno się kończyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów