Karol dobrze sobie radzi na sadolu więc serwuję Wam kolejny, dzisiejszy dowcip Karola o PITach. O dziwo w porównaniu do ostatniej suszy, dzisiejsza Anegdotka wywołała szczery śmiech na widowni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Oglądałem to jakoś godzinę temu w tv. Zbiorczy na Karola albo do sucharów, akysz.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
on to chyba często wali wóde przed nagraniem
Najwyraźniej Karol stracił kontakt z pewnym użytkownikiem tej strony, którego wszyscy znamy.
Wszystkie moje komentarze, nawet te najbardziej zgryźliwe są pisane w celach humorystycznych. Jeśli nie masz dystansu do siebie - omiń moje linijki aby oszczędzić sobie skurczy jelita grubego podczas ich czytania.
@Bongman Ty hipokryto.
BongMan jesteś zazdrosny, czy jak? Kawał niby nie najgorszy, ale gadania tyle przed puentą, co na przemówieniu Komorowskiego...
Jeśli kogoś to rozśmieszyło, to polecam zajebać sobie młotkiem w łeb.
Na widowni jest podstawiony facet, który zawsze śmieje się pierwszy i najgłośniej, zauważyliscie to?
@up nie, nie zauważyliśmy bo czasem walnie takiego suchara, że widownia nie wie kiedy żart się kończy i kiedy mają zacząć się śmiać
Nie musialem popijac, ale chuj tam, piwo dam
Pierwszy raz się zaśmiałem, dzięki Karol
Ma ktoś realną fote bongmana ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów