📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo tak na prawdę tylko o to chodzi w "rybałce".
Choć Ci dwaj ani na zbyt mądrych ani tym bardziej na wędkarzy nie wyglądali.
Fx12 napisał/a:
Bo tak na prawdę tylko o to chodzi w "rybałce".
Dlaczego "Ci", a nie "ci"?
mirek_m napisał/a:
Na wojnie radzą sobie bardzo dobrze póki co
taa Kijów w tydzień i zmiana władzy na Ukrainie idealnie im się udała .... póki co buahahaha
Fx12 napisał/a:
na wędkarzy nie wyglądali.
Bo to jebane kłusowniki sa ! siecią ryby w takich ciuchach? Rybacy to nie sa a kłusole. Chuj im w dupę, karp powinien ich tam utopić !
Już pędzę z odpowiedzią: zaczęły się ferie.
lukpogromca napisał/a:
taa Kijów w tydzień i zmiana władzy na Ukrainie idealnie im się udała .... póki co buahahaha
Ile ziem przejęli to już ich. Ukraińcy nie potrafią zdobyć żadnego większego miasta a ruskie cały półwysep mają z wielkimi nadmorskimi miastami i wielkie miasta na wschodzie gdzie, są, dobra naturalne i przemysł.
Nie odzyskają wschodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów