📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chciałbym taką.... tyle że nie wiem komu można taką zajebac ;]
<joke>
<joke>
Sam jestes syf enri ;] pewnie masz 12 lat i zdychasz z zazdrości ze ktos ma taką karte ;]
Ps. moze sam marzysz o słoiku w dupie ;] i chciałbyć miec swoją fote na karcie kredytowej ;]
Ps. moze sam marzysz o słoiku w dupie ;] i chciałbyć miec swoją fote na karcie kredytowej ;]
grauper, nie tak brutalnie. Btw czy to twoje buty w temacie który wstawiłeś (ciasteczko)?
syf jak nic. hardkor sie troche juz przejadl. przynajmniej mnie. po prostu za duzo tego.
erniii, daj dobry przykład i wrzuć tu swoja ;p
grauper ahoj! Nie wiem po co to Twoje zalosne nawiazanie do wieku, lecz zasmuce Cie gdyz nie mam 12 lat.
Po Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze to Ty masz mniej niz 17 i chodzisz z kolegami po osiedlu cytując jakze juz znudzonego "hardkora"
Było to fajne, ale tylko przez chwile, ileż mozna.
Tak, marze poniewaz wiem ze nigdy tego nie osiagne, a rzeczy nieosiagalne są zazwyczaj marzeniami.
Nie wiem na jakim szczeblu jest Twoja wiedza na temat zdjec na kartach kredytowych, lecz powiem Ci ze kazdy kto takową posiada, moze miec na niej wlasne zdjecie za 10, 15zł wiec nie widze w tym nic szczegolnego.
P.S. potrafisz zrobic inna minke poza" ;]" czy robisz ctrl v?
Po Twojej wypowiedzi wnioskuje, ze to Ty masz mniej niz 17 i chodzisz z kolegami po osiedlu cytując jakze juz znudzonego "hardkora"
Tak, marze poniewaz wiem ze nigdy tego nie osiagne, a rzeczy nieosiagalne są zazwyczaj marzeniami.
Nie wiem na jakim szczeblu jest Twoja wiedza na temat zdjec na kartach kredytowych, lecz powiem Ci ze kazdy kto takową posiada, moze miec na niej wlasne zdjecie za 10, 15zł wiec nie widze w tym nic szczegolnego.
P.S. potrafisz zrobic inna minke poza" ;]" czy robisz ctrl v?
A mi jest szkoda właściciela tej karty. Ważna jest na najbliższe kilka lat a przedstawia coś o czym ludzie wkrótce zapomną, bo pojawi się kolejny "kultowy" filmik. I co wtedy? Do banku i prosić o wymianę? Pomijając kwestie finansowe, to wymiana aktywnej karty wiąże się z zablokowaniem starej i czekaniem na nową.
Obserwuje to forum od dluzszego czasu... jak to zobaczylem , to sie k.. (mozna klnac ?) kurwa zalogowalem...miSZcz...P
aha.
erniii napisał/a:
To samo można powiedzieć o tym waszym kochanym słoiku w dupie. Czy idąc na miasto, słyszysz jak to ktoś rozmawia o kolesiu ze słoikiem w dupie? Ja usłyszałem... raptem 5 razy+ sam pokazywałem innym filmik... To już częściej jest słychać hardkora, który też był śmieszniejszy.
Ernii brawo popieram.... co do reszty... słoik w dupie też przeżytek..., ale no cóż czasem coś komuś się wyjątkowo spodoba i możne tego do końca życia słuchać i się mu nie znudzi..., bardziej męczący są pseudodorośli wyzywający innych od 14/dzieci neo/ noob itd. , ale debili pełno....
Karte... no cóż można mieć jaką się chce, raczej nie problem, więc sucharek...
Karte... no cóż można mieć jaką się chce, raczej nie problem, więc sucharek...
No prawda taka że karta na życzenie jest dostępna raczej w większości banków. A koszt to nie wielki bo w zależności od banku to mniej więcej 15 zł. Każdy chce być indywidualistą.
Znofu hartkor oj to take podniesajace
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów