na chuj to tu wrzucasz?
A tak żebyś kurwa miał rozkmine
Afgan to ciekawa alternatywa, dla wszystkich oklepanych wakacyjnych kierunków
Na wczasy do Afganu, czy ciebie kurwa nie popierdoliło czasem? To żeś dojebał focie z dupy... Rozśmieszyły mnie te szmatogłowe pedały z lodzikami. Loda to mi może twoja stara zrobić, wesołe miasteczko jest w każdym większym mieście w PL, a popedałować wodnym rowerzykiem mogę nad polskim Bałtykiem... Heheh.
To jedz tam, niech Ci głupi łeb utną, film chujowy i nie szmieszny...
Na wczasy do Afganu, czy ciebie kurwa nie popierdoliło czasem? To żeś dojebał focie z dupy... Rozśmieszyły mnie te szmatogłowe pedały z lodzikami. Loda to mi może twoja stara zrobić, wesołe miasteczko jest w każdym większym mieście w PL, a popedałować wodnym rowerzykiem mogę nad polskim Bałtykiem... Heheh.
Ja pierdole, nie czujecie sarkazmu w jego komentarzu?
A tak żebyś k***a miał rozkmine
Ci talibowie z lodami wyglądają groźniej niż z kałaszami
A kto mówił, że będziesz mógł się tu pośmiać? Co to jest jakieś śmiechu warte? Że każdy kto sobie przyjdzie otrzyma przystępny żart?
Przyszedłeś tu swoje żale wylewać z powodu tego, że moje poczucie humoru do Ciebie nie trafia?
Dotychczas miałem Cię za osobę na poziomie, ale chyba znacznie przeszacowałem jak widać.
Czytam czasami te komentarze i nie wierzę, że niektórzy są tak ograniczeni umyslowo. Gościu wrzuca filmik z Afganistanu, jak wygląda tam życie teraz. Fotki z pięknych terenów zajętych przez pojebanych talibów, z zajebistym potencjałem turystycznym, a gościu na to że rowerkiem se może nad Bałtykiem pośmigać, ja pierdole, albo drugi że nieśmieszne - się kirwa pisze razem baranie. Nie wiem czy serio macie po 12 lat, na pewno na max takim poziomie rozwoju jesteście. ;D
Kurwa mogło być tak pięknie bo prawie tych dzikusów ucywilizowalismy .....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów