Takie polskie love story. Grudziądz
Takie polskie love story. Grudziądz
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak karyna typa wyzywa to w babskim środowisku Luz Blus jak by nic się nie działo. Lepa na nie wyparzony pysk i raptem Dzieci tu są. Kisnę.
Na początku po prostu chcieli wierzyć, że to zwykła sprzeczka kochanków, potem jak sebix się wywinął (przy pomocy ręki) to już zaczęli trochę panikować. Nikt nie chce rykoszetem oberwać. Niektóre urazy leczy się bardzo długo.
Kobieta jak się wkurwi to lecą bluzgi i czasem pociągnie kogoś za włosy, chłop jak się wkurwi to niekiedy giną ludzie. Taka różnica.
No i nigdy nie zrozumiem, jak bardzo trzeba być zdesperowanym, żeby z taką karyna wchodzić w relacje.
Chyba bym jednak wolał iść na kurwy .
Umówmy się szacunku do siebie to oni nie mają i są tak naprawdę identyczni. Po 1 takiej akcji kobiety powinna lecieć za drzwi i podobnie w drugą stronę.
No i nigdy nie zrozumiem, jak bardzo trzeba być zdesperowanym, żeby z taką karyna wchodzić w relacje.
Chyba bym jednak wolał iść na kurwy .
...w drzwiach najprawdopodobniej przywita cię dokładnie ten sam element. w dodatku jeszcze bardziej naburmuszony, jakbyś jej krzywdę zrobił, że w ogóle przyszedłeś z kasą dla niej.
za takie pajacowanie w miejscu publicznym powinna jeszcze jednego dostac
Miała pewnie dosyć. Przejrzałem całą trasę tramwajową i wracała z Auchan z Ulicy Legionów 65.
Stwierdzam to z powodu że w tym rejonie Mopru nie ma . Fajna trasa, od pętli do pętli 26 przystanków.
Liścia dostała na tej wysokości trasy.
Grudziądz, za Niemca były tam tramwaje tylko dla Niemców i nie było awantur. Niemcy tu wrócą, bo swój kraj oddadzą iżynierą, w sumie nie mam nic przeciwko, wyciągnę papiery od dziadka z oddanej jego służby dla Wehrmachtu.
Wiesz co ci w co
[ Dodano: 2024-11-20, 00:07 ]
bez papierów też możesz jechać opierdalać pałe dla niemca na berlińskim dworcu Nie trać czasu, jedź! Dziadek będzie dumny
Dziadek będzie dumny i pewnie już tam czeka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów