18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Karzeł-pedofil może więcej
natking • 2017-11-17, 14:59
Okrzyknięty przez brytyjskie media karłem-pedofilem Bryan Anthony Bowen składał nastoletnim dziewczynkom niemoralne propozycje i namawiał je do wysyłania mu swoich nagich zdjęć. Do więzienia jednak nie trafi. Brytyjski sąd wymierzył mu karę w zawieszeniu, bo uznał, że pobyt za kratami mógłby być dla 26-latka „bardzo trudny”.

Pochodzący z Welshpool Bryan Anthony Bowen zaczepiał dziewczyny na Facebooku. Wszystko wyszło na jaw, gdy jedna z nich zgłosiła sprawę policji. Gdy karzeł odezwał się do niej po raz pierwszy miała 15 lat. Wysłał jej wiadomość i zaproponował seks. Był przy tym wulgarny. Brytyjka go zablokowała, jednak jakiś czas później 26-latek znów do niej napisał. Śledczy zajmujący się sprawą ustalili, że nękał nie tylko ją. Na komputerze mężczyzny odnaleźli wiadomości, które wysyłał 13-latce. Zaproponował jej spotkanie, dopytywał czy ma chłopaka, a także prosił, by wysłała mu swoje nagie zdjęcie. Pisał, że „jest piękna i seksowna”.

Bryan Anthony Bowen został zatrzymany. Z jego tłumaczeń wynikało, że oceniał wiek obu dziewczyn na więcej niż 16 lat. Usłyszał zarzuty dotyczące nakłaniania dzieci do seksu. W sądzie w Mold zapadł wyrok w jego sprawie. Karzeł jednak wymigał się od więzienia. Przedstawiciele Temidy skazali go na 48 tygodni więzienia w zawieszeniu na 2 lata. Sędzia Rhys Rowland opisał oskarżonego jako osobę „małego wzrostu i niedojrzałą emocjonalnie”. Dodał, że pobyt za kratami mógłby być dla mężczyzny „bardzo trudny”.

Bryan Anthony Bowen został objęty policyjnym dozorem. Jego nazwisko znalazło się również w rejestrze przestępców seksualnych.

Źródło: kryminalnapolska.pl/2017/11/17/karzel-pedofil-nekal-dziewczynki-wiezie...

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
nowynick 2017-11-17, 15:07 3
Żaden to honor wklepać karłowi, ale jak ktoś z Was tam gdzieś obok niego mieszka i mu wklepie późną listopadową porą to ma u mnie bro
Zgłoś
ProVVe 2017-11-17, 15:08 1
Jebana paranoja... Co oni kurwa chcą tam kurort robić?

Ola gringo
Zgłoś
o................o 2017-11-17, 15:08 9
Za co miał siedzieć ? Za pisanie głupot do dziewczynek ?
Zgłoś
poligon6 2017-11-17, 15:09 9
Czyli jakby do tego był jeszcze nieokreślonej płci, uchodźcą, murzynem, żydem, feminista, lewakiem, to co wtedy by się stało bo nie ogarniam. Jakas jebana dopłata do molestowania?

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Noside 2017-11-17, 15:15 14
Po prostu wyrywał panienki o swoim wzroście...

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
natking 2017-11-17, 15:17 20
osztykurwo napisał/a:

Za co miał siedzieć ? Za pisanie głupot do dziewczynek ?

Sam nie wiem, ale mam pomysł. Weź spróbuj popisać trochę, a później nam zrelacjonuj, co powiedział sąd i jak zareagowali współwięźniowie w celi. Dla dobra wszystkich tutaj zebranych

Zgłoś
WeedLover 2017-11-17, 15:23 9
Ten gif to najlepszy komentarz dla tej informacji.

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
100Burned 2017-11-17, 15:51 13
Wszystko wszystkim ale wiele 13 latek się pruje równo, nie zawsze z rówieśnikami. Bez różnicy czy po wsiach czy miastach. Moja znajoma w drugiej klasie gimbazy słynęła z trzaskania gały posiadającemu wówczas bymywy koleżce, który już 20 lat skończył. Nikt problemu nie robił z jednej, prostej przyczyny- nikt jej do niczego nie zmuszał. Niestety (z punktu widzenia normalnego faecta) wiele 15 latek już chuja w ustach miało. Znalezienie dziewczyny bez bagażu doświadczeń jest mega ciężkie.

Wiadomo, takich zjebów jak ten karzeł trzeba ścigać i piętnować, ale przyznacie że jest delikatna różnica pomiędzy zwyrolem co bije i gwałci 6 letnie dziecko a przyjebem co flirtuje z tępą, głupią, niedoświadczoną życiowo 13 letnią siksą, której hormony buzują i szuka bolca.
Zgłoś
N................y 2017-11-17, 15:52 14
U nas to się z takimi nie pierdolą, od razu przenoszą na inną parafię
Zgłoś
poligon6 2017-11-17, 15:57 2
@up Albo zakładaja firmy PR-owe ja Tymuchowicz i korzystaja z opieki polityków

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
natking 2017-11-17, 17:16 1
100Burned napisał/a:

Wszystko wszystkim ale wiele 13 latek się pruje równo [...] wiele 15 latek już chuja w ustach miało.

Mimo wszystko warto pamiętać, że doświadczenie zawsze działa na korzyść i taka gówniara zapewne - cóż, sam nie miałem styczności - robi to bardzo nieprofesjonalnie. Tak więc "szkoda szczępić ryja"

Btw. w Watykanie do niedawna można było sobie puknąć 12-tkę na legalu: wprost.pl/416174/W-Watykanie-nie-mozna-uprawiac-juz-seksu-z-12-latkami

Zgłoś
~Velture 2017-11-17, 17:29 25
100Burned napisał/a:

Wszystko wszystkim ale wiele 13 latek się pruje równo, nie zawsze z rówieśnikami. Bez różnicy czy po wsiach czy miastach. Moja znajoma w drugiej klasie gimbazy słynęła z trzaskania gały posiadającemu wówczas bymywy koleżce, który już 20 lat skończył. Nikt problemu nie robił z jednej, prostej przyczyny- nikt jej do niczego nie zmuszał. Niestety (z punktu widzenia normalnego faecta) wiele 15 latek już chuja w ustach miało. Znalezienie dziewczyny bez bagażu doświadczeń jest mega ciężkie.

Wiadomo, takich zjebów jak ten karzeł trzeba ścigać i piętnować, ale przyznacie że jest delikatna różnica pomiędzy zwyrolem co bije i gwałci 6 letnie dziecko a przyjebem co flirtuje z tępą, głupią, niedoświadczoną życiowo 13 letnią siksą, której hormony buzują i szuka bolca.

Ok spoko. Rozumiem twój tok rozumowania.
Oglądałem na sadolu mnóstwo filmów jak bezmyślny biały jechał do arabusów z własnej woli a potem oni mu podrzynali gardło. Nikt tam nie robił problemu z jednej prostej przyczyny - nikt ich nie zmuszał aby jeździli do ciapakolandów.

13 lat to jebana 6 klasa podstawówki więc mi nie pierdol tutaj bo róznica fizyczna między 12-13 latkiem a 15-16 latkiem jest w chuj ogromna.

Napisze ci to wyraźniej: 13 LAT TO SZKOŁA PODSTAWOWA.

Zrozumiałeś już?

Jeśli nie to łap pierwszą fotkę z wyników googla na frazę "zdjęcie klasowe 6 podstawówki"
No którą byś ruchał w swoim bmw? Może więcej niż jedną?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
natking 2017-11-17, 17:43 75
@up, jak bym brał tę pośrodku w trzecim rzędzie, wygląda na wyrośniętą

Zgłoś
voyagerkg1 2017-11-17, 20:30 1
a idż pan w chuj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów