On January 14, 2019, an older man was savagely attacked and beaten on the stairwell of an apartment building in the city of Galati in Romania. The attacker was armed with a dagger.
The victim is a member of PSD (Partidul Social Democrat/ Social Democrat Party). It is unclear why he was attacked, but the source of the video says it may have been motivated by hatred for Christians:
This is part of the anti-Christian predetermined scenario: escalating chaos and social insecurity by relaxing legal coercion to calling and accepting an iron-handed government that puts chains completely on us.
Romania, much as the rest of Europe, also has a problem with the gypsies, or as they are called on the old continent – the Roma people. They are anti-white racists who have been terrorizing the indigenous white population for decades.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Rumuński polityk dostaje oklep...
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio:
W niemczech gość z AFD dostał srogi wpierdol.
W Rumuni pan z PSD dostał srogi wpierdol.
W Polsce niezrzeszony pan z PO dostał kose w brzuch.
agoth napisał/a:
Ostatnio:
a jak jakiemuś politykowi w Polszy 4.0 w budowie serio się wklep należy to nie ma nikogo...
Serio, to bardzo zabawne jak politycy doprowadzają do takiej nienawiści wśród motłochu, że giną ludzie. Dajemy się dymać z prawej i lewej i napuszczać na siebie. Dadzą nam karabiny to będziemy strzelać do siebie i mordować czyjeś dzieci, bo rodzice głosowali na PSL, a w tym czasie Schetyna, Kaczyński i Kamysz będą walić wódę na zapleczu Parlamentu. Ich kurwa jebie w jakiej są partii byle u koryta, a my się przez tych chujów coraz bardziej nienawidzimy.
#OwsiakZostań
nowynick napisał/a:
a jak jakiemuś politykowi w Polszy 4.0 w budowie serio się wklep należy to nie ma nikogo...
Co my tu mamy? Nawoływanie do przemocy wobec polityków?
Miejsce polityki jest nie na sadisticu, tylko w Wypierdalajtamtowie, I naprawdę mam serdeczną prośbę do wrzucających. Jak chcecie się nurzać w szambie, to nie wynoście tego zwyczaju z domu, dobrze?
Nie szanuję polityków. Brawo on
co ty taki delikatny jesteś??
Caramon napisał/a:
Miejsce polityki jest nie na sadisticu, tylko w Wypierdalajtamtowie, I naprawdę mam serdeczną prośbę do wrzucających. Jak chcecie się nurzać w szambie, to nie wynoście tego zwyczaju z domu, dobrze?
co ty taki delikatny jesteś??
@ Caramon - Materiał przedstawia srogi oklep, który nasycił moje oczy, a nie debatę polityczna. Idz płakać gdzie indziej
@up @2up Materiał spoko. Rozczuliły mnie te komentarze powyżej i do nich się odnosiłem.
Piwko sie nalezy,jeszcze nie widzialem materialu z pobiciem przy uzyciu kastetu,myslalem ze trwa to troche krocej.
Kastet, piękna sprawa. Mam w domu, nie noszę nie używam, ale jako kajdan mialby prezencje.
u nas skuteczniej z politykami walczą
Dajcie dokładniejsze info po Polsku.
Ale zdajesz sobie sprawę że dagger ni w chuj ni w oko nie da się przetłumaczyć na kastet? No chyba że jesteś zawodowym lektorem/tłumaczem filmów z zagarmanicy. Chujowe źródło albo jakiś debil używał google translate...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów